Boottrip in Malaga

Malaga is een heerlijke stad aan zee… Tijdens je vakantie zal je vast wel een duik nemen, maar misschien nog leuker om te kunnen dobberen op zee. Daarbij een hapje en drankje erbij en langs de kust varen. Dat kan tijdens onze boottrip. Lees verder voor meer informatie over deze heerlijke dagtrip.

Wat?

Kapitein José of kapitein Antonio (ook wel ‘Nino’ genoemd) neemt jullie mee op zee in een prachtige catamaran van 12 meter lang. Vanuit de haven El Candado varen jullie langs de kust van Málaga en komen jullie ook onder andere langs de haven van Malaga. Met een gelukje spotten jullie zelfs dolfijnen! De catamaran heeft een mooi dek waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Beneden het dek is ook een mooie ruimte waar je lekker kunt chillen. Hier vind je ook een koelkast en vriezer waar jullie meegenomen hapjes en drankjes kunnen koelen.

boot-malaga

Zonnetje, neem een duik & een drankje

De boottrip in Malaga is eigenlijk een dag vol ontspanning. Neem zeker zwemkleding en een handdoek mee, want met mooi weer kun je prima een duik nemen. Wat ook lekker is, is om in het net te hangen “boven het water”. Een aanrader is om eigen hapjes en drankjes mee te nemen en op het dek hiervan te genieten. Houd er rekening mee dat de catamaran niet in de grote haven van Málaga is gelegen, maar in de El Candado haven. Dit ligt op ongeveer 7,5 kilometer van het centrum van Malaga. In 15-20 minuutjes met de taxi ben je bij deze haven. Denk aan ongeveer €15,00 per taxi, dus €30,00 voor heen en weer. Ben je met vier personen? Dan ben je zo’n €7,50 per persoon kwijt aan het vervoer.

Tip: koop alvast je boodschappen voor de boottrip in de buurt van je accommodatie in Malaga. Bij de El Candado haven zijn geen winkels waar je hapjes en drankjes kunt halen.

Prijs

Mini trip: € 400,00 (twee uur)
Halve dag: € 550,00 (vier uur)
Hele dag: € 900,00 (acht uur)

Praktische info

Maximaal aantal personen: 10
Vertrekplaats: Club Náutico El Candado (7,5 km vanaf het centrum met Málaga, ongeveer een kwartiertje met de taxi)

Tips

– Neem zonnebrandcrème mee, op het water kunnen de UV-stralen nóg heftiger zijn!
– Neem voldoende eten en drinken mee. Op zee kunnen er geen boodschapjes meer gedaan worden.

Boottrip boeken!

Heb je interesse in de catamaran en wil je deze reserveren voor jouw trip? Neem contact op met onze samenwerkingspartner Malaga Charter: info@malagacharter.es of boek direct de tour via het reserveringssysteem van Malaga Charter.

1 COMMENTS

  1. Renske
    oktober 06, 2016 09:33 Beantwoorden

    Het was echt perfect geregeld! Iedereen gaf aan dat ze nog nooit zo relaxte boottrip hadden gehad, vooral het dek en de loungemuziek vonden ze erg leuk. We hebben ook nog dolfijnen gespot J Dus de boottrip kon niet meer stuk!
    Hierbij wil ik je bedanken voor al je goede hulp!

Laat een review achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.