Winkelmand (0)

Fietsroute Malaga

Fietsroute Malaga

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Niet in voorraad

Ontdek Malaga op de fiets! Daarbij komen zowel het centrum als alle verrassende plekjes in en rondom de stad aan bod. Als klap op de vuurpijl eindigt de tocht in een karakteristiek vissersdorpje dat net buiten Malaga ligt.

Al fietsend kom je van alles tegen, wat we in de route uitgebreid beschrijven. Zo tippen we alle highlights, gezellige terrasjes en fijne shopadressen. Je downloadt de digitale route in pdf-formaat en opent hem op je tablet of mobiele telefoon, ideaal!

Voor een preview kan je hier kijken.

€7,50 (inclusief 21% BTW)

Na betaling kan je de fietsroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de fietsroute!

Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de route binnen krijgt.

Lotte

28 februari 16

Afgelopen weekend de fietsroute gids gebruikt. Wat een handige digitale gids! Gewoon op je mobiele telefoon openen en ondertussen door Malaga fietsen. De fietsroute bracht ons langs allerlei leuke cafétjes en winkels die we anders nooit gevonden hadden. Onderweg hebben we nog heerlijke churros gegeten bij Cafeteria de la Mota, ook een tip uit de fietsroute gids! We hebben echt genoten en gaan deze digitale gids zeker vaker gebruiken omdat er zó veel leuke tips in staan dat we niet alles in één keer hebben kunnen bekijken.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook