Auto huren in Malaga

Malaga heeft een prachtige omgeving waar veel moois te ontdekken is, dit kan op veel verschillende manieren: bijvoorbeeld door een auto te huren. Als je een auto huurt heb je de meeste vrijheid: je bepaald zelf waar je heen gaat, wanneer je vertrekt en hoe lang je er blijft. Op deze pagina vind je onze tip om een auto te huren in Malaga op basis van eigen ervaringen, informatie over parkeren en een aantal handige tips.

Aanbieder van huurauto´s in Malaga

Het kan veel tijd schelen om niet alle autoverhuur bedrijven afzonderlijk af te gaan en je te verdiepen in prijzen, beschikbaarheid etc. maar om te kiezen voor een vergelijkingssite. Wat ook een voordeel kan zijn, is dat er misschien bepaalde verhuurbedrijven in het overzicht staan die enorm goede prijzen aanbieden maar waar je misschien niet (direct) zelf op was uitgekomen.

Sunny Cars

Bij Sunny Cars heb je een grote keuze uit modellen en ophaal locaties. De prijs die je ziet is all inclusive en daarnaast ben je gratis verzekerd tegen glas, dak en bodem schade! Ook is er een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Bij Sunny Cars ben je dus altijd goed voorbereid op pad. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Parkeren

Een auto is heel handig, maar je moet hem wel kwijt kunnen als je bijvoorbeeld de stad in wilt of bij je hotel bent. Parkopedia kan je daar heel goed mee helpen. Je vult simpelweg in waar je wilt parkeren, in dit geval Malaga, en dan krijg je een overzichtelijke lijst met parkeer garages in de buurt inclusief de prijzen. Zo hoef je dus geen zoektocht te houden naar een goede parkeer garage! Parkopedia is ook beschikbaar als app voor iPhone en Android telefoons.

Vliegtickets naar Malaga

Ben je je verblijf in Malaga aan het plannen? Dan is het ook handig om op deze pagina te kijken. Hier staat nuttige informatie over luchtvaartmaatschappijen, vliegticket vergelijkingssites en over verschillende manieren om van het vliegveld naar het centrum te komen.

Tips

  • Waarschijnlijk weet je het al: maar Malaga heeft een heerlijk klimaat, in de zomer kan het makkelijk wekenlang boven de 30 graden zijn. Een airco kan je dan dus goed gebruiken.
  • Als je internet op je telefoon hebt kan dat erg goed van pas komen bij het vinden van bestemmingen. Mocht je geen internet op je mobiel hebben, dan kan het een idee zijn om te kiezen voor een navigatiesysteem. Of natuurlijk lekker avontuurlijk met een kaart van de regio Andalusië.
  • Bij de meeste bedrijven moet je minimaal 23 jaar oud zijn om een auto te mogen huren, en meestal moet je ook meer dan 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

Comments are closed.