Fietsen huren in Malaga

Malaga kun je op veel manieren verkennen: je kunt lopen, een bustour nemen of met het openbaar vervoer deze relaxte stad verkennen. Maar een sportieve en leuke manier om Malaga te ontdekken is op de vertrouwde tweewieler: de fiets. Op deze pagina vind je een overzicht van de fietsenverhuur bedrijven in Malaga.

Tip: Wanneer je een fiets huurt is het helemaal leuk om deze dag te beleven met onze fietsroute, vol met leuke weetjes en handige informatie.

MALAGA CUSTOM BIKES

Ben je op zoek naar een fietsverhuur bedrijf dat wat centraler gelegen is? Dan is Malaga Custom Bikes een goede keuze! Het ligt namelijk heel dicht bij het Plaza de la Merced. Een goede locatie om zowel de stad te verkennen of om lekker langs het strand te fietsen. Voor het huren van een fiets gedurende een halve dag betaal je €5,00. Als je met je gezin bij Malaga Custom Bikes fietsen huurt, dan is de fietshuur van de kinderen gratis.

Locatie
Calle Álamos 42
29012 Málaga

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 tot 20:00
Facebook

QQBIKES

Fietsen is een relaxte bezigheid, maar kan misschien nog relaxter. Bij QQbikes kun je elektrische fietsen huren. Voor een uurtje betaal je €5,00 maar beslis je om een halve dag een fiets te huren dan is het maar €15,00. Je kunt er ook een Segway huren. Dit is echter wel prijzig; je betaalt €10,00 voor 15 minuten. QQbikes is gelegen aan de haven van Malaga dus je kunt gelijk de boulevard op fietsen. Daarnaast is het fijn om te weten dat QQbikes van tien uur ’s ochtends tot tien uur ´s avonds geopend is!

Locatie
Calle Muelle
29001 Málaga

Openingstijden
Ma t/m zo van 10:00 tot 22:00
Website

BIKE2MALAGA / BIKE TOURS MALAGA

Bike2malaga fietsenverhuur is dicht bij het strand te vinden. Ideaal, zo kun je gelijk langs de boulevard fietsen. Bij Bike2malaga vind je niet alleen stadsfietsen, maar ook heel veel andere soorten fietsen. Zo kun je een dagje weg op de elektrische fiets, samen op een tandem, wielrennen of mountainbiken. Bike2 malaga heeft schappelijke prijzen; kinderfietsen vanaf €5 en fietsen voor volwassenen vanaf €10 per dag. Daarnaast spreken ze bij Bike2Malaga ook Nederlands, handig!

Locatie
Calle Vendeja 6
29001 Malaga

Openingstijden
Ma t/m zo van 10:00 tot 20:00 (van nov tot apr sluiten ze om 19:00 uur)
Website

Comments are closed.