Handig!

Op deze pagina van Magnifiek Málaga vind je allerlei handige informatie die te pas kan komen wanneer je van plan bent naar deze stad te reizen.

Backpacken

Ben jij een avonturier en houd je van backpacken? Dan mag je Málaga absoluut niet overslaan! Voor de backpackers onder ons hebben wij een handige pagina gemaakt met de leukste aanraders, voordelige slaapplekken en de belangrijkste reisinformatie om alles uit jouw trip in Málaga te halen! Lees meer op de pagina Backpacken.

Duiken

Málaga bezit een prachtige onderwaterwereld met dolfijnen, kreeften, kleurrijke vissen en nog veel meer. In Málaga vind je daarom ook genoeg duikscholen die jouw deze ervaring willen laten mee maken. Voor een overzicht van deze duikscholen kun je kijken op de pagina Duiken.

Fotografie

Het typische plaatje van een toerist heeft altijd wel een fotocamera in zijn hand, en als je op vakantie bent wil je natuurlijk wel graag foto’s maken zodat je altijd je herinneringen kunt ophalen! Maar hoe kun je nou de mooiste foto’s maken? Je leest het allemaal op de pagina Fotografie.

Golfen

Het gebied van Málaga tot aan Sotogrande, ook wel bekend als de Costa del Golf, beschikt over meer dan 100 golfbanen! Lees hier meer over golfen in Málaga.

Kinderactiviteiten

Ga jij met de kids naar Málaga toe? Super leuk natuurlijk! Maar je kent het vast wel dat de kinderen niet altijd hetzelfde wil doen als hun ouders. Daarom is het leuk om eens iets te doen voor de kinderen, je hebt namelijk genoeg kinderactiviteiten in Málaga. Voor alle kinderactiviteiten kun je kijken op de pagina Kinderactiviteiten.

Málaga CF

Spanje is een echt voetballand en heeft al verschillende titels gewonnen. Ook Málaga heeft zijn eigen club. Lees meer over de club, het stadion, de spelers en de tour die je kunt doen in het stadion op de pagina Málaga CF.

Paardrijden

Wil jij eens iets anders dan de omgeving ontdekken per fiets, auto, tourbus of noem maar op? Dan is het ontdekken van de prachtige omgeving van Málaga per paard misschien iets voor jou! Je hoeft hier geen ervaren paardrijder voor te zijn, er is namelijk genoeg keus in de regio Malaga! Lees meer over het paardrijden in Málaga op de pagina Paardrijden.

Reizen | Openbaar vervoer

Wil jij tijdens jouw verblijf in Málaga reizen met het openbaar vervoer of wil jij je eigen auto huren? Je leest dit en meer op de pagina Reizen | Openbaar vervoer.

Schilderen

Houd jij van schilderen? Dan is Málaga een goede spot om lekker te kunnen gaan schilderen, door de mooie landschappen, uitzichten en historische gebouwen ben jij zo getriggerd! Op de pagina Schilderen hebben wij niet alleen de mooiste schilderplekken in Málaga op een rijtje gezet, maar ook de leuke workshops, schilderswinkeltjes en mooie galerieën.

Shoppen

Lekker een weekendje shoppen in Málaga? In Málaga zijn veel shopmogelijkheden van verrassende kleine boetiekjes tot de bekende grote ketens en meer. Om een indruk te krijgen van de verschillende winkelgebieden kun je kijken op shoppen.

Wandelen

Málaga en de omgeving van Málaga bezit erg veel prachtige gebieden waar je door heen kunt wandelen. Van prachtige natuurlandschappen tot gebieden met felblauwe meren. Op de pagina Wandelen hebben wij een aantal mooie wandelgebieden verklapt voor jou!

Watersport

Ben jij wel een waterrat? Bij de stranden in en rondom Málaga kun je allerlei watersporten beoefenen. Op de pagina Watersport hebben wij vier watersporten beschreven en de bedrijven die lessen geven of uitrusting verhuren voor deze watersporten.

Comments are closed.