Rondreis Andalusië Gids

Tijdens je verblijf in het Magnifieke Malaga kun je genoeg leuke en spectaculaire dingen doen, maar er is in Andalusië zo veel meer moois dan alleen Malaga. Misschien is het een idee om het avontuur aan te gaan en meer te zien van de prachtige regio Andalusië. Want wat is er veel te zien en te beleven… Om je te helpen en een hoop zoekwerk te besparen, hebben we de digitale Rondreis Andalusië Gids ontworpen!

bestelnu

Maak je rondreis door Andalusië

Super leuk… op avontuur in het zuiden van Spanje! Maar wat ga je allemaal bezichtigen en welke dingen zijn zeker handig om te weten?! In onze digitale Rondreis Andalusië Gids vind je alle informatie en tips die je nodig zult hebben tijdens de rondreis. De reis gaat langs verschillende grote steden, zoals Málaga, Gibraltar en Sevilla, maar ook langs de onbekendere authentieke dorpjes. De gids kan gemakkelijk gedownload worden als een pdf-bestand.

Leuk om te weten

In het zuiden van Spanje vind je de regio Andalusië. De hoofdstad is Sevilla, maar je vindt er ook andere prachtige steden zoals Almería, Granada, Cádiz, Sevilla en natuurlijk Malaga! De cultuur van Andalusië wordt gevormd door verschillende traditionele en authentieke clichés over Spanje. Denk bijvoorbeeld aan het stierenvechten, de witte dorpjes en de flamencodans. In een aantal steden zijn bekende oude stierenvechtenarena’s te vinden, maar ook genoeg andere bezienswaardigheden. Voor een goede wijn of een speciale sherry, maar ook heerlijk gastronomisch eten zit je in het gastvrije Andalusië goed. Bovendien is het gemiddeld boven de 16 graden. Prima vertoeven dus in het mooie en culturele Andalusië!

PreviewWebsite
Klik hier voor een gratis preview!

Ontdek zelf Zuid-Spanje!

De rondreis door Andalusië begint natuurlijk met de reis vanaf Nederland of België.. Eerst vlieg je naar Spanje en daarna pas rijden! Ofwel ‘fly drive’. Je kan beslissen om zelf een auto te huren, of om je reis te maken met andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld met de trein of de bus. In de gids lees je handige tips over hoe je het beste een vlucht naar Andalusië kunt boeken, maar ook worden verschillende autoverhuurbedrijven uitgelicht. Speciaal voor jou geven we vast een tip! Voor je reis kun je namelijk al gemakkelijk een auto reserveren via de vergelijkingsite van Cardelmar. Op deze site vind je makkelijk de goedkoopste deals.

Voorproefje..

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat er allemaal te lezen is in deze uitgebreide gids, en daarom geven we je hieronder een aantal punten die uitgebreid te lezen zijn in de gids!

 • Praktische informatie + handig woordenlijstje
 • Overzichtelijk in stappen hoe je het beste kunt reizen! (per auto/bus/trein etc.)
 • Gastronomische restaurants (aanraders!)
 • Waar te overnachten?
 • Bezienswaardigheden en leuke activiteiten om te doen
 • Leuke tips & weetjes over verschillende steden!

Waarom doen?!

Waarom niet doen?! Ervaar een unieke reis, met behulp van onze gids. Natuurlijk bepaal je zelf wat je wel of niet wil doen, en dat maakt deze gids vol tips en suggesties zo handig!

Op je eigen tempo

Tijdens een vakantie of als je op reis bent, wil je natuurlijk doen waar je zelf zin in hebt en dit ook op je gemak kunnen doen. Onze rondreis geeft je daarom de vrijheid om zelf te beslissen hoelang je ergens blijft en waar je wel of niet heen gaat. In principe kan je de rondreis in een week rijden, maar je kan er natuurlijk ook langer over doen, zodat je de kleinere dorpjes of grotere steden nét wat beter leert kennen. De keuze is aan jou!

Voor hem, haar, jong, oud! Voor iedereen!

Je rondreis door Andalusië kun je doen met het gezin, je vrienden, met je liefde of gewoon alleen! In de gids is informatie te lezen die voor iedereen interessant is. Je leest tips voor sportieve activiteiten, informatie over historische plekken, prachtige stranden om bij weg te dromen, en nog veel meer..

Praktisch & actueel

Wat is er nou handiger dan een gids, waar alle informatie die je zoekt gemakkelijk in het Nederlands is beschreven? Voor degenen die het handig vinden kan de digitale gids natuurlijk ook uitgeprint worden, maar digitaal kan je het pdf-bestand met een druk op de knop opslaan. Super handig, want zo kun je de gids snel openen op bijvoorbeeld je mobiele telefoon of tablet. De gids blijft up-to-date, doordat de informatie gemakkelijk aangepast kan worden in het pdf-bestand.

Prijs

€ 9,50

Handige informatie

De digitale gids kan op verschillende digitale apparaten worden geopend. Om te voorkomen dat je problemen krijgt met het openen van de gids, raden we een aantal applicaties aan.

iOS apparaten: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-readers: Adobe Digital Editions

Hoe te bestellen?

Shop
De gids kun je bestellen in de webshop.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Laat een review achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.