Campings in Malaga

Wil je lekker tot rust kunnen komen in de natuur en toch genieten van het bruisende stadsleven? Dan zijn campings in de buurt van de stad Malaga een goede optie. Je verblijft niet midden in de drukke stad maar na een klein ritje kan je wel genieten van al het moois, leuks en lekkers dat Malaga te bieden heeft. Op deze pagina staat een overzicht van een aantal campings in de buurt van Malaga.

Hidden Valley Andalucia

Tent vanaf € 60 per nacht

* Gelegen in een olijfgaarde

Hidden Valley Andalucia

Op de Hidden Valley camping kan je helemaal tot rust komen. Je kan een kamer huren, maar om het ultieme camping gevoel te krijgen kan je ook een tent huren. Dan slaap je tussen de olijfbomen, deze camping is namelijk gelegen in een olijfgaarde. De uitzichten zijn prachtig en door de simpele opzet kan je volop genieten van de natuur. Hidden Valley biedt een gedeelde BBQ waar je met de mede kampeerders gebruik van kan maken. Binnen 40 minuten ben je in Malaga. Kijk hier voor informatie over de beschikbaarheid.

Camping Rural Presa La Viñuela

Bungalow vanaf € 66 per nacht

* Prachtige uitzichten

Camping Rural Presa La Viñuela

Voor wie op zoek is naar een rustig gelegen camping die van alle gemakken is voorzien, is dit een goede keuze. Camping Rural Presa La Viñuela is gelegen aan het stuwmeer La Viñuela, en je hebt hier een prachtig uitzicht op. Er is een buitenzwembad en een tennistafel waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Op 30 kilometer afstand ligt de stad Malaga. Klik hier voor meer informatie over de camping en de beschikbaarheid.

 

Camping Torremolinos

Bungalow vanaf €42,60 per nacht

* Dicht bij het strand

Camping Torremolinos

Deze camping heeft voor iedereen wat wils. Je bent zo op het strand en binnen 10 minuten ben je in Malaga. Ze bieden bungalows, stacaravans en staanplaatsen voor campers en caravans. Voor de rest is er op de camping een bar en een restaurant. En je wekelijkse boodschappen koop je ook makkelijk en snel in de supermarkt op de camping. Voor meer informatie over de camping en de beschikbaarheid, klik hier.

Camping Cabopino

Bungalow vanaf € 60 per nacht

* Dichtbij het strand

Camping Cabopino

Deze camping is van alle gemakken voorzien: er zijn 3 restaurants, het strand is op loopafstand en er is een speelkamer voor de kinderen. Ook biedt Camping Cabopino de mogelijkheid om te sporten, zo is er bijvoorbeeld een volleybalveld en een fitness centrum. Zelfs voor golfliefhebbers is dit een goede keuze: de dichtstbijzijnde baan ligt op 2 kilometer van de camping. Klik hier voor de beschikbaarheid.

 

Camping La Buganvilla

Bungalow vanaf € 60 per nacht

* Binnen- en buitenzwembad

Camping La Buganvilla

Voor kinderen is dit een leuke camping omdat er in augustus veel activiteiten georganiseerd worden. Hiernaast kunnen zij zich vermaken in de twee zwembaden en er is een speelruimte aanwezig. Op het terrein is ook een supermarkt, een restaurant en een bar. Op een half uurtje rijden ligt Malaga. Voor meer informatie over deze camping en over de beschikbaarheid, klik hier.

Comments are closed.