Reizen | Openbaar vervoer

Ben je van plan om naar Malaga te gaan, maar wil meer weten over het vliegveld? Of ben je misschien van plan om een auto te huren? Op de onderstaande pagina’s staan handige tips over reizen in en naar Malaga.

Auto huren

Een auto huren is heel handig! Je kan de prachtige omgeving van Malaga zo op je eigen tempo ontdekken. Op de pagina auto huren vind je een lijst met autoverhuur sites en handige tips over een handige app voor het vinden van een parkeerplek in de stad.

Bus

Met de bus reis je goedkoop in de stad, maar ook buiten de stad kan je goed met de bus reizen. Op de bus pagina staat meer informatie.

Fietsenverhuur

Fietsen is dan wel iets typisch voor Nederland, maar ook Málaga kun je erg goed fietsen! Daarom zijn er ook verschillende fietsenverhuurders, een overzicht van deze fietsenverhuurders vind je op de pagina Fietsenverhuur.

Parkeren in Málaga

Wanneer je met de auto naar Málaga reist of een auto huurt gedurende je verblijf, is het handig om te weten waar je kan parkeren. Magnifiek Málaga heeft daarom een overzicht gemaakt van parkeerplaatsen en parkeergarages. Meer informatie hierover vind je op de pagina parkeren in Málaga.

Taxi

In Nederland zijn taxi’s redelijk duur, in Spanje zijn de prijzen een stuk lager en dat maakt de taxi’s een goed vervoersmiddel om comfortabel en makkelijk te reizen. Op de taxi pagina staan de tarieven, de standplaatsen en handige tips.

Toeristenbus

Wanneer je Málaga wilt verkennen met het gemak van de toeristenbus, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden over de verschillende routes, verkooppunten en prijzen.

Vliegveld

Het vliegveld van Malaga heeft diverse eetlocatie’s, koffiezaakjes en winkels. Voor een lijst met alle faciliteiten kan je kijken op de vliegveld pagina.

Vliegtickets

Vanuit Nederland vliegen RyanAir, Transavia en Vueling direct op Malaga. RyanAir is de goedkoopste, je hebt er al een retourtje vanaf €60,-. Transavia en Vueling zijn duurder maar vliegen wel vanaf meer luchthavens in Nederland. Kijk op de vliegtickets pagina voor meer informatie.

Comments are closed.