Vegetarische restaurants in Malaga

Als vegetariër kan het soms lastig zijn als je lekker uit eten wilt, zeker in een land als Spanje. Gelukkig kent Malaga genoeg leuke en lekkere vegetarische restaurants. Magnifiek Malaga heeft ze voor je uitgezocht!

El Piano

Dichtbij het geboortehuis van Picasso, vind je El Piano, een schattig gemoedelijk vegetarisch restaurantje. Je kan hier terecht voor een lekkere lunch, diner, taartjes of gewoon om een drankje te doen. Alles wat ze serveren is vegetarisch, en is glutenvrij. Het leuke aan El Piano is dat het eten wat ze serveren, elke dag anders is. Je zou er bij wijze van spreken dus elke dag kunnen gaan eten, zonder hetzelfde te hoeven eten. De keuken is heel gevarieerd, zo kan je Thais bestellen, maar je kan ook gaan voor Mexi trio, een Mexicaans gerecht.

Openingstijden
Di t/m zo van 12:00 – 16:30 en 20:30 – 00:00

Locatie
Calle San Juan de Letran
Website

El Vegetariano de la Alcazabilla

Het restaurant ligt dicht bij het Alcazaba, in een rustig zijstraatje. De keuken is vegetarisch en je kan er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Mocht je geen keuze kunnen maken uit de vele lekkere gerechtjes, ga dan voor een Mixed plate. De naam zegt het al, maar hierop vind je allerlei gerechtjes van de kaart.

Openingstijden
Ma t/m do van 13:00 – 16:00 en 19:00 – 22:00
Vrij en za van 19:00 – 23:30
Zo van 13:00 – 16:00

Locatie
Calle Pozo del Rey 5

El Calafate

Bij El Calafate kan je terecht voor een lekker ontbijtje, lunch of diner.
Voor 9 euro heb je al 3 gangen dag menu, waar je kan kiezen uit verschillende gerechten. Voorbeelden van gerechten op de kaart zijn een courgette creme, pasta met pesto en als dessert een lekkere chocolade taart. Het eten wordt altijd leuk en origineel gepresenteerd, bijna zonde om het op te eten.

Openingstijden
Ma t/m vrij 13.00 – 16.00 en 20.00 – 23.00
Zaterdag 13.00-16.00 en 20.00 – 00:00

Locatie
Calle Andres Perez 4
Website

El Ultimo Mono juice&Coffee

Een hip barretje waar je terecht kan voor een ontbijtje, brunch of lunch. Ze hebben heerlijke verse smoothies, lekkere taartjes, ontbijtjes, gezonde wraps en muffins, en dat alles vegetarisch en biologisch. Een leuk tentje om te ontbijten of om te genieten van een gezonde smoothie! Ook wel eens lekker tussen alle tapas door.

Openingstijden
Ma t/m zo van 09:00 – 21:00

Locatie
Calle Santa Maria 9
Website

Comments are closed.