Algemeen

In Málaga vind je ontzettend veel mooie bezienswaardigheden, voor iedereen is er wel wat te beleven! Zo zijn er ecologische hotspots waar je lekker kunt genieten van ‘groen’ eten. Ga je Málaga maar een dagje bezoeken en wil je graag een leuk programma? Deze hebben wij voor jou samengesteld. Ook is Málaga echt een super leuke en geschikte stad om bijvoorbeeld een tijdje Spaans te gaan leren. Voor jou hebben wij dan een aantal leuke talenscholen op een rijtje gezet. Of misschien wil je wel gewoon een tijdje gaan studeren in Málaga? In Málaga zijn steeds meer internationale studenten te vinden en is een super leuke studentenstad. Wij hebben wat tips voor als je gaat studeren in Málaga. Lees hieronder meer al deze algemene informatie.

Low Budget vakantie

Op vakantie is leuk, maar het zou helemaal fijn zijn als dat binnen een klein budget kan. Malaga is een plaats waar je een leuke, maar goedkope vakantie kunt houden. Kies bijvoorbeeld voor een hostel in plaats van een hotel. Ook heeft Malaga veel gratis bezienswaardigheden. Kijk op de pagina Low Budget vakantie voor meer tips voor een goedkope vakantie.

Málaga in een dag

In Málaga is ontzettend veel leuks te beleven. Je kunt er jezelf veel dagen vermaken, maar Málaga is ook een hele leuke stad om bijvoorbeeld een dagje naartoe te gaan. Wil jij één dagje naar Málaga toe gaan? Wij hebben een leuk programma voor je samen gesteld! Haal het optimale uit jouw dagje Málaga, geniet bijvoorbeeld van de bezienswaardigheden, de zee, lekker eten en nog veel meer op een dag. Het programma van Málaga in een dag vind je hier!

Spaans leren

Ben je van plan om een talencursus te volgen in Spanje? Málaga is een geweldige stad om dit te doen! Er zijn veel leuke talenscholen in Málaga. Bij een talencursus kun je én genieten van de Spaanse cultuur en het heerlijke weer én je leert goed Spaans. Wij hebben voor jou de talenscholen in Málaga op een rijtje gezet! Hier lees je meer informatie over talencursussen in Málaga.

Studentenleven

Ga jij studeren of stage lopen in Málaga? Super leuk natuurlijk! Maar hoe ga je dat doen met de Spaanse taal? Het is natuurlijk ook handig om dan Spaans te kunnen! En welke feestjes zijn er in Málaga? Bij een studentenleven horen natuurlijk ook wel wat leuke feestjes. Ook handig om aan te denken: hoe ga je dat doen met jouw Nederlandse simkaart? Gelukkig kan je in ook in Spanje overal bereikbaar zijn. Meer over de Spaanse taal, leuke feestjes, uitstapjes en jouw mobieltje kun je allemaal lezen op de pagina studentenleven.

Toeristeninformatie

Als je naar Málaga is het handig om eens langs de toeristeninformatie te lopen, je kunt hier van alles vragen en je kunt hier ook naar toe gaan voor onder andere stadskaarten zodat je niet hoeft te verdwalen! De verschillende punten van de toeristeninformatie in Málaga en nog wat handige informatie vind je op de pagina Toeristeninformatie.

Comments are closed.