Watersport in Malaga

De stranden in en rond Malaga zijn heel goed geschikt om te watersporten. Samen met het heerlijke weer is watersporten een ideale bezigheid: je bent lekker bezig en tegerlijker tijd wordt je verkoeld door het water! Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet, er is voor ieder wat wils. Hieronder staan 4 leuke watersporten omschreven en bedrijven die lessen geven of uitrusting verhuren.

Kitesurfen

Ben je op zoek naar iets snels? Kite surfen is misschien dan wel iets voor jou. Een fransman heeft een aantal jaar geleden een snelheid behaald van meer dan 100 km/u! Bij kitesurfen laat je je voortbewegen door de een kite, een soort grote vlieger.

Bij Cool Hot kan je groepslessen en privélessen nemen in kitesurfen. Voor €180,- krijg je in totaal 8 uur groepsles, verdeeld over 2 dagen. Je zal dan de basics leren over de wind, het water en natuurlijk het kitesurfen!

  • Klik hier om naar de site te gaan.
  • Het adres is: Calle Serrano Fernández 3, Malaga
Windsurfen

Een combinatie van surfen en zeilen, dat is windsurfen! Je staat op een surfplank met daarop een groot zeil dat je vast houdt om je voort te laten bewegen door de wind. Het is een populaire watersport omdat de basics redelijk snel onder de knie te krijgen zijn.

Club el Candado
Bij Club el Candado kan je lessen nemen in windsurfing. Voor €125,- krijg je les (intensieve cursus) in een groep van maximaal 4 personen. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, er is een groep van 13-17 jaar en een groep van 18 jaar en ouder.

La Herradura
Wil je alleen een board en zeil huren, dan ben je bij La Herradura aan het goede adres. Voor €20,- kan je een uurtje de uitrusting huren. Het ligt echter wel 50 minuten rijden van Malaga stad. Mocht je je watersportvaardigheden toch overschat hebben dan kan je bij La Herradura ook nog les nemen, 1 uur priveles kost €30,-.

  • Het adres is Promenade 34 La Herradura, Granada
Bananenboot

De bananenboot is misschien wel een van de grappigste activiteiten op het water. Je zit met een groep op een grote drijvende banaan die voort wordt getrokken over het water door een boot. Het doel is om te blijven zitten! Dus houd je maar goed vast, want voor je het weet lig je in het water. Aquatime Marbella biedt deze lachwekkende activiteit aan. Klik hier om naar de site te gaan.

Comments are closed.