Winkelcentra in Malaga

Zin om lekker uitgebreid te winkelen? Maar geen zin om vele meters te maken en alle straten door te struinen? Leuk en handig zijn dan de winkelcentra die Málaga biedt! Hier vind je veel leuke winkels bij elkaar en ook nog een variatie aan restaurantjes om een tussenstop te maken. Op deze pagina vind je een overzicht van de winkelcentra in Malaga waar uitgebreid kunt shoppen. Shop till you drop!

Larios Centro Comercial

Shopliefhebbers hebben een ruime keus met de 150 winkels van Larios Centro. Je vindt hier veel modewinkels, maar ook leuke interieur winkels en een grote supermarkt. Bekende winkels zoals Zara, Bershka, Primark en Pull & Bear zijn gevestigd in het shopping centrum. Kinderen mee? Deze kunnen zich prima vermaken in de Kids club die Larios Centro biedt. Kom even bij van het shoppen bij Café & Té of ga lekker na het shoppen tapas, sushi of een hamburger eten.

Locatie
Avenida de la Augora, 25
29002 Málaga

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 22:00

Hoe kom ik hier?
Auto: Bij Larios Centro kun je makkelijk parkeren.
Fiets: Larios Centro ligt niet ver buiten het centrum en is makkelijk te bereiken met de fiets. Er is ook een speciale stalling voor fietsen.
Bus: Er zijn verschillende haltes rondom het shopping centrum. Je kunt uitstappen bij de halte die Málaga heet. Bussen 9,11, 14 & 25 stoppen hier.
Website

Centro Comercial Rosaleda

Met 120 winkels kun je hier mode, spulletjes voor in huis en accessoires shoppen. Bekende winkels als Footlocker, Pimkie, Sprinkfield en Womans Secret vind je hier. Naast vele winkels is er ook genoeg entertainment met een bioscoop met twaalf zalen. Ook kun je uitgebreid boodschappen doen bij de grote Carrefour of een hapje eten in een van de restaurantjes. Er vinden ook regelmatig evenementen plaats in Centro Comercial Rosaleda zoals een evenement met Moederdag of Vaderdag.

Locatie
Avdenida Simön Bolívar
29011 Málaga

Openingstijden

Ma t/m za van 10:00 – 22:00

Hoe kom ik hier?
Bus: met lijn 15 en 17 kun je terecht bij Comercial Rosaleda. Je kunt uitstappen bij de halte La Rosaleda.
Auto: het shoppingcentrum is makkelijk bereikbaar met de auto en je kunt hier parkeren.
Fiets: het centrum is goed bereikbaar met de fiets, voor je fiets is er dan een fietsenstalling.
Website

Vialia Málaga

Veel leuke en hippe winkels vind je in Vialia Málaga. Shop bijvoorbeeld bij een bekende winkel als Zara of H&M leuke kleren (voor soms nog betere prijzen als in Nederland of België) of verwen jezelf op een lekkere douchegel van Rituals. Je vindt winkels van allerlei prijsklassen. Zo kun je ook lekker wat chiquer winkelen bij Massimo Dutti of mooie sieraden bekijken bij Swarovski. Na het shoppen kun je ontspannen terwijl je een film kijkt in de bioscoop of lekker eten bij een restaurantje zoals 100 montaditos, sushi artist of foster hollywood.

Locatie
Explanada de la Estación
29002 Málaga

Openingstijden
Ma t/m za van 10:00 – 22:00
De restaurantjes zijn geopend van 12.00 – 1.00

Hoe kom ik hier?
Auto: het shoppingcentrum heeft ruim 1500 parkeerplekken en is gemakkelijk te bereiken met de auto.
Bus: met de bus kun je de lijnen 1,3, 10, 16, 19, 24, 27 nemen en uitstappen bij Estación Maria Zambano.
Trein: met de trein kun je de lijnen C1 en C2 nemen. Je kunt uitstappen bij Estación María Zambrano.
Metro: met de metro kun je lijn 1 en lijn 2 nemen. Dan kun je uitstappen bij Estación El Perchel.
Website

Málaga Plaza

Wil je naar een kleinschalig shoppingcentrum? Dan is Málaga Plaza een leuke optie met zijn gezellige sfeer. Dit moderne gebouw is ontworpen door Angel Asenjo en biedt veel licht met zijn grote dakraam. Het is een vrij klein shoppingcentrum met leuke winkeltjes voor mode, interieur en parfum, zoals Happy Papes, Primor en Kirola. Ook zijn er wat gezellige restaurantjes en soms hoor je zelfs de klanken van wat vrolijke piano deuntjes klinken.

Locatie
Calle Armengual de la mota 12
29007 Málaga

Openingstijden
Ma t/m za van 10.00 t/m 21.30

Hoe kom ik hier?
Auto: Málaga Plaza is niet ver van het centrum en makkelijk te bereiken met de auto. Parkeren is hier gratis voor 2 uur en je kunt parkeren van ma t/m za van 6.00 – 23.00.
Bus: met lijn 8, 21, 23 & 38 kun je makkelijk het shoppingcentrum bereiken. Je dient dan uit te stappen bij Hilera (Armengual de la Mota)
Website

Comments are closed.