Feria de Málaga

De Feria de Málaga, oftewel het Festival van Málaga vindt ieder jaar plaats in de zomer in de maand augustus. In het jaar 2023 zal de Feria de Málaga van zaterdag 12 augustus tot zaterdag 19 augustus.

Wanneer

Begindatum: 12-08-2023
Einddatum: 19-08-2023

Programma

Het programma van de Feria de Málaga is meestal 1 week van tevoren verkrijgbaar bij de toeristeninformatie. Op internet op verschillende websites kan het zijn dat het programma al iets eerder wordt gepubliceerd.

Alegría y mucho más…

In veel steden worden jaarlijks terugkerende festivals georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de ‘Feria de Abril’ in Sevilla en de ‘Feria de Cordoba’ en zo ook de ‘Feria de Málaga’. Tijdens de Feria de Málaga is het één groot feest waarbij gezellige barretjes worden gebouwd waar je een hapje en een drankje kunt nemen. De stad Málaga wordt mooi versierd en veel dames zal je zien lopen in traditionele Flamenco jurken. Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals optredens (muziek, dans etc), is er prachtig vuurwerk te zien, en overal leuke lichtjes. Het vuurwerk wordt op het strand afgestoken ‘La Malagueta’, waardoor je ook vanaf de haven goed zicht heeft. Er zijn paarden, er is kermis, er zijn stierengevechten, er wordt gedanst, gezongen, gegeten en gedronken…kortom lekker genoten van al het leuks dat Málaga te bieden heeft tijdens de Feria de Málaga.

Tips

  • Málaga is een leuke bestemming als stedentrip, maar tijdens de Feria de Málaga is het allemaal nog veel leuker. Het is dan ook echt een aanrader om tijdens dit festival in Málaga de stad te bezoeken
  • Houd in gedachte dat accommodatie prijzen in Málaga vaak vrij hoog zijn tijdens dit jaarlijks terugkerende festival. Daarom is het verstandig om zo ver mogelijk (zodra de officiële data bekend zijn) van tevoren een hotel, hostel, appartement of ander type accommodatie te reserveren

Comments are closed.