Spa & Welness in Malaga

Even helemaal bijkomen.. genieten van een heerlijke massage, daarna relaxen in een van de baden en helemaal uitgerust en relaxed je vakantie in gaan. Dit kan bij een van de spa´s in en rondom Malaga! Op deze pagina vind je een overzicht van spa & welness in Malaga en omgeving!

Hamam al Andalus

Waan je eventjes in Arabische sferen.. In een oude Medina, in het centrum van Malaga, en een paar minuten van het Picasso museum, vind je deze heerlijke hamam. Geniet van de verschillende baden, sauna´s of van een van de massages. Hot Stone massages, relaxing massages of geef je huid een boost en geniet van een heerlijke schoonheidsbehandeling voor je huid. Na een massage kan je nog genieten in de verschillende baden die de hamam heeft. Een goed begin om je vakantie helemaal relaxed in te gaan..

Openingstijden
Sessies om 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 & 22.00

Adres
Plaza de los Mártires, 5
Website

Spa Sultan

Zo´n 60 km verwijderd van Malaga, ligt Marbella waar je Spa Sultan kan vinden. In een spa kan je tot je innerlijke zelf komen, aldus Spa Sultan. Je kan hier genieten van de verschillende baden en massages. Naast de baden en massages kan je hier ook terecht voor beautybehandelingen en schoonheidsbehandelingen. Is je nagellak er een beetje afgegaan na het bezoekje aan de spa, geen zorgen, je kan hier ook je nagels weer mooi laten doen! Wanneer je een bezoekje brengt aan deze spa is de massage met 4 handen een echte aanrader, dan weet je zeker dat je helemaal relaxed deze spa verlaat.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 14.00 & 17.00 – 19.00

Adres
Calle Arturo Rubinstein s/n
Marbella
Website

El Hammam

In de Spa El Hammam, vind je traditionele Arabische baden. De meeste spa´s werken met een shift van een bepaald aantal uur, maar hier kan je zo lang blijven als je zelf wil. Handdoeken en slippers zitten er bij in en deze spa heeft een heerlijk terras. Na je massage en een aantal rondjes in de baden en sauna´s, kan het lekker zijn even te relaxen op het dakterras, met uitzicht over de stad. Genieten van het zonnetje en even helemaal tot rust komen. Voor 18 euro kan je hier de hele dag relaxen in de baden en sauna´s. Wil je er een massage bij, dan beginnen de prijzen bij €29,-.

Openingstijden
Elke dag van 11.00 – 22.00

Adres
Tomás de Cózar 13
Website

Hotel Amarague

Een kleine 20km van Malaga gelegen, in het kleine plaatsje torremolinos, vind je Hotel Amarague. Je kan hier terecht voor een sauna, stoomcabine, een zwembad, jacuzzi en verschillende massages en andere speciale behandelingen. Je kan kiezen voor een ontspannende hot Stone massage, maar je kan ook een heerlijke schoonheidsbehandeling laten doen met maskertjes, zodat je met een zacht huidje de spa weer verlaat. Kortom, genieten!

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10.00 – 14.00 & 16.00 – 20.00
Zondag 10.00 – 14.00 & 15.00 – 19.00

Adres
Calle los Nidos, 23
Torremolinos

Hotel Catalonia Reina Victoria

In deze poetische omgeving, in Ronda, vind je deze mooie spa en welness. Met een prachtig uitzicht over de bergen kom je hier helemaal tot rust. Naast de Spa, kan je hier ook logeren. Geniet van de jacuzzi, Turks bad, de spa en verschillende massages en ´spa treatments´. Drink na je bezoek aan de spa nog een drankje op het terras en geniet van het prachtige uitzicht over de bergen en omgeving van Ronda.

Adres
Jerez, 25
Ronda
Website

Tip

• Het is zeker een aanrader om van tevoren een reservering te maken voor een massage en/of spa traject, zo weet je in ieder geval zeker dat je wat ontspanning kan inplannen tijdens je bezoek aan Malaga.

Comments are closed.