Slaap lekker!

Wanneer je van plan bent om in Málaga te verblijven, dan zijn er verschillende opties. Op deze pagina van Magnifiek Málaga kun je lezen over de verschillende accomodaties in Málaga en doorklikken voor meer informatie.
 

Appartementen

Er zijn vele appartementen in Málaga te vinden, maar welke past nu het best bij jouw wensen? Magnifiek Málaga heeft een selectie gemaakt van de beste appartementen in de stad en daarbij niet alleen gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook naar de ligging. De appartementen geselecteerd door Magnifiek Málaga zijn qua ligging de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Op deze pagina vind je meer informatie over deze appartementen.
 

Bed & Breakfast (Regio)

Ga je naar Malaga op vakantie en wil je het bruisende stadsleven meemaken maar wil je je ook terug kunnen trekken in een rustige omgeving, met een prachtige natuur? Op de pagina Bed & breakfast (regio) zijn de leukste en mooiste Bed & Breakfasts in de omgeving van Malaga voor je op een rijtje gezet.
 

Bed & Breakfast (stadscentrum)

Wil jij middenin het centrum logeren tijdens je verblijf in Malaga? Op de pagina Bed & Breakfast (stadscentrum) kan je een overzicht vinden van de Bed & Breakfasts in en rondom het centrum van Malaga.
 

Campings

Wil jij niet midden in de stad zitten, maar ook tot rust kunnen komen na een dag de stad Malaga beleefd te hebben? Dan is een camping misschien een goede optie voor jou! Magnifiek Malaga heeft een overzicht samengesteld van verschillende leuke campings in Malaga op de pagina campings.
 

Hostels

Er zijn veel leuke hostels te vinden in Málaga. Van backpackershostels tot jeugdherbergen. Om een indruk te krijgen van de hostels in Málaga, heeft Magnifiek Málaga een paar hostels geselecteerd.
 

Hotels top 5

Op deze pagina vind je een top vijf beste hotels in Málaga. Deze hotels hebben allen iets extra’s: van een zwembad op het dak tot een glijbaan naar de cocktailbar tot een tuin in de binnenplaats.
 

Hotels in het centrum

Magnifiek Málaga heeft ook een selectie gemaakt van de beste hotels in het centrum gelegen, gebaseerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vanuit deze hotels kun je overal in Málaga komen!
 

Relaxt overnachten

Heerlijk relaxt overnachte in luxe, een goede ligging en een trendy hotel. Op de pagina Relaxt overnachten vind je de mooiste, meest trendy en luxe hotels.
 

Villa´s

Kom je met een grotere groep naar Malaga of wil je gewoon lekker je eigen plekje tijdens je vakantie? Malaga heeft een groot aanbod aan villa´s. Magnifiek Malaga heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet op de pagina Villa´s.

Comments are closed.