Activiteiten in Malaga

In Málaga is genoeg te beleven en te doen. Ben je op zoek naar avontuur, wil je mooie wandelingen maken, een middagje weg met de kids, of lekker een dagje shoppen? Op deze pagina vind je activiteiten die je kan doen tijdens je verblijf in Málaga.

Backpacken

Ben jij een avonturier en ben je van plan dit jaar te gaan backpacken? Spanje is een ideaal land om te backpacken. Tijdens je reis mag je Málaga zeker niet overslaan. Magnifiek Malaga heeft de mooiste plekjes en leuke hostels voor je op een rijtje gezet. Meer informatie vind je op de pagina Backpacken.

Duiken

Waan jezelf in een andere wereld.. de onderwaterwereld van Málaga. In de zee bij Malaga leven octopussen, dolfijnen en kreeften. Op de pagina duiken zijn een aantal duikscholen op een rijtje gezet om je de prachtige onderwaterwereld te laten zien.

duiken

Fotografie

Je vakantie in Málaga wil je natuurlijk wel vastleggen. Wil jij de mooiste foto´s maken van je vakantie? Magnifiek Málaga heeft een paar tips voor je hoe jij de mooiste foto´s kan maken van je vakantie in Málaga. Ga voor de handige tips en locaties naar de pagina fotografie.

Golfen

Houd je wel van Golfen? Dan is Málaga een goede plek om naartoe te gaan! Rondom Málaga zijn meerdere golfbanen en lekkere terrasjes waar je na een middagje golf heerlijk een biertje of wijntje kan drinken. Wil je meer informatie over de golfbanen in en rondom Málaga, ga dan naar de pagina golfen.

golfen2

Hardlopen in Malaga

Er zijn in Malaga veel locaties waar je goed kunt hardlopen. Zo heeft Malaga een lange vlakke boulevard, waar het ideaal is om te rennen. Ook wordt er in Malaga ieder jaar een marathon en andere hardloopwedstrijden gehouden. Meer informatie over hardlopen vind je op de pagina hardlopen.

hardlopen

Kinderactiviteiten

Op vakantie met de kids naar Málaga, maar wat is er eigenlijk te doen voor kinderen? Geen zorgen, in en rondom Málaga is genoeg te doen. Een dierentuin, aqualand, een automuseum, speeltuinen en nog veel meer. Meer informatie over kinderactiviteiten vind je op deze pagina.

museum3

Paardrijden

Op een paard de omgeving van Málaga verkennen, is een keer iets anders met een auto, scooter of bus. Spanjaarden zijn dol op paarden en dat is duidelijk terug te zien in Andalusië. Het maakt niet uit hoe lang je al paardrijdt, er zijn enorm veel mogelijkheden voor elk niveau. Op de pagina paardrijden vind je meer informatie over paardrijden in de omgeving van Málaga.

paardrijden2

Schilderen

Ben jij een kunstliefhebber en houd je van schilderen? Malaga biedt vele mogelijkheden. Door de mooie historische gebouwen en uitzichten zal het aan inspiratie niet ontbreken. Meer informatie over workshops, schilderswinkels en mooie schilderplekken? Ga dan naar de pagina schilderen.

Shoppen

Van boetiekjes tot de grote winkelcentra… Málaga is een goede stad om te winkelen. Op de pagina shoppen vind je de winkelstraten en leuke winkelcentra van Málaga.

shoppen

Wandelen

Málaga ligt in een mooie omgeving waar je prachtige wandelingen kan maken. Je kan beginnen met een wandeling door de stad. Verder kan je langs de kust wandelen, maar ook meer de natuur in vind je mooie plekjes. Meren, rotsen en natuurlandschappen zijn allemaal te zien in de omgeving van Málaga. Ben je van plan te gaan wandelen tijdens je vakantie in Málaga, kijk dan op de pagina wandelen voor meer informatie.
 

caminitodelrey

Watersport

Een lekker weertje, goede golfen en mooie stranden. Malaga is heel geschikt om te watersporten! Kitesurfen, windsurfen, ray boarding, de bananenboot.. meer informatie over deze activiteiten vind je op de pagina watersport.

kitesurf

Comments are closed.