Drankje & dansje

Hou je wel van een drankje en een dansje? Dan zit je in Malaga wel goed. Een avond je genieten van live muziek, gezellig barretjes, theaters, flamenco optredens en de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes in de discotheken, Malaga heeft het allemaal! Op deze pagina vind je de leukste plekken voor een gezellig drankje & dansje!

Cafés

Gezellig een drankje in een cafe, of op een mooi terras..Malaga heeft genoeg leuke opties! Voor een lekker wijntje is het een goed idee om naar Los Patios de Beatas te gaan. Wijnen van verschillende landen waaronder Italie, Frankrijk en Australie. Voor een mooi terras is Muelle 1 & Muelle 2 een goede spot. Een moderne boulevard met overal leuke tentjes waar je gezellig kan zitten. Meer leuke cafés vind je op de pagina cafés.

Discotheken

Een drankje in je hand, fijne hitjes, de voetjes van de vloer en dansen maar! Malaga heeft een bruisend nachtleven en mooie clubs waar je tot in de late uurtjes, of beter gezegd de vroege uurtjes, door kan feesten. Van enorme clubs als Pacha en Anden, tot gezellige loungebars. Live muziek en dj´s die zorgen voor de hitjes.. In Malaga kan je zeker weten een avond beleven om niet te vergeten. Heb je al zin gekregen in een avondje feesten? Kijk op de pagina discotheken voor meer informatie over de discotheken.

Flamenco

Maak kennis met de authentieke Flamenco! Van oorsprong komt de Flamenco uit Andalusie en dus ook in Malaga zijn er verschillende mogelijkheden om kennis te maken met deze bijzondere dans. Vooral in de weekenden kan je in verschillende barretjes terecht voor een mooie show. Wil je nou zelf ook graag deze dans leren dan kan je bij Kelipe een workshop Flamenco doen. Meer informatie over waar je terecht kan voor een bijzonder Flamenco optreden of workshop kan je vinden op de pagina Flamenco.

Gay Malaga

De gay community in Malaga wordt steeds groter. Vooral in het plaatste naast Malaga, Torremolinos, vind je veel uitgaansgelegenheden en strandjes voor de gay community. Ontdek de gay vriendelijke wijken, de leukste plekjes voor een drankje en de relaxte stranden. Barretjes met dragqueen shows, heerlijk cocktails of een gave club waar je tot diep in de nacht kan dansen? Meer informatie over de gay vriendelijke spots vind je op de pagina gay Malaga.

Live muziek

Na een avond je gezellig tafelen in een heerlijk restaurant, heb je stiekem nog geen zin om naar huis te gaan. Een goed idee is om je avond te vervolgen in een gezellig barretje en een nog beter idee is om naar een barretje te gaan waar live muziek wordt gespeeld. In Malaga zijn genoeg leuke barretjes te vinden waar je kan genieten van mooie live muziek. Een lekker drankje, goed gezelschap, fijne gesprekken en op de achtergrond live muziek. Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Op de pagina live muziek vind je de leukste, gezelligste barretjes met de beste live muziek!

Theathers

Hou je wel van toneel en wil je ook in Malaga genieten van een prachtig toneelstuk, musical of een mooie muziekvoorstelling? Dat kan allemaal in een van de theaters van Malaga. Een beetje vreemd maar heel bijzonder theater is het Teatro Romano, een openlucht theater wat komt uit de Romeinse tijd. In de zomermaanden kan je hier zo af en toe genieten van een voorstelling. Meer informatie over theaters vind je op de pagina theaters.

Comments are closed.