Ontbijttentjes in Malaga

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, stiekem weten we dat allemaal. Toch wil het ontbijt er nog wel eens bij inschieten. Nu in je in Malaga bent en er overal leuke ontbijttentjes zijn, mag je het ontbijt echt niet overslaan! Ga je voor een biologisch ontbijtje of toch voor een lekker zoet ontbijtje.. hieronder een paar leuke ontbijttentjes op een rij!

Typisch Spaanse ontbijtjes: Ontbijten met ´pan tostada con tomate´ geroosterd brood met een vers tomaten smeerseltje. Of koffie en een pitufo (een klein broodje)!

Panaria

Chocolade, amandel of boter croissantjes, 20 soorten brood, cheesecake, carrotcake, chocoladecake muffins en koekjes… en zo kunnen we nog wel even door gaan. Bij Panaria heb je verzekerd een lekker ontbijtje. Heb je zin in een typisch Spaans ontbijt, dan ga je voor een koffie met een klein broodje. Heb je meer zin in een heleboel zoetigheid? Dan kan je, je uitleven in de vele koekjes, taartjes en cakejes. Kom je hier iets later en wordt het meer een brunch, dan kan je hier ook terecht voor lekkere salades of sandwiches. Kortom, voor ieder wat wils om de dag muy bien te beginnen!

Openingstijden
Ma t/m zo van 8:30 – 21:00

Locatie
Calle Cister, 15

El Mimbre

Deze bakkerij bestaat al 35 jaar en bevindt zich op meerdere plekken in de stad. Al 35 jaar bakken ze de lekkerste broden. Van traditionele broden tot ecologische broden. Ook wanneer je van ecologisch eten houdt kan je hier dus goed terecht! Het is een klein tentje met een beperkt aantal zitplaatsen. Ook een leuk plekje om taartjes of andere lekkernijen te eten of te kopen!

Locatie
Voor de verschillende adressen kan je hier kijken.

El café de Bolsa

Logeer je in hotel Molino Lario, dan heb je geluk! El café de Bolsa hoort bij dit hotel en serveert heerlijke ontbijtjes. Ook wanneer je hier niet logeert kan je hier genieten van dit ontbijt. Verschillende zoetigheden, broodjes en drankjes. Het café heeft ook een mooie patio waar je buiten kan eten wanneer het zonnetje lekker schijnt. Wakker worden in de zon, een lekker ontbijtje.. dat klinkt als een goed begin van de dag!

Openingstijden
Ma t/m zo van 8:00 t/m 23:00

Locatie
Calle de Bolsa, 14
Website

Tip

– Is het lekker weer? Haal dan bij een van de bakkerijtjes lekkere broodjes en ga ontbijten in een van de parken in Malaga! Welk park? Die vind je op de pagina parken.

Comments are closed.