Seizoenen in Malaga

Wil jij naar Malaga gaan, maar twijfel je wanneer? Eigenlijk heeft elk seizoen wel zijn voor- en nadelen. Ga je voor een zonnige zomer, de herfstsferen in het najaar, de zon en ski combinatie in de winter of voor de eerste warme zonnestralen in het voorjaar? Magnifiek Malaga zet de leukste activiteiten en tips per seizoen voor je op een rijtje!

Winter

Malaga is een leuke optie wanneer je de zon wilt opzoeken in de winter. De winter in Malaga heeft gemiddelde temperaturen van 15 graden. Het is in de winter misschien wat te koud om in de zee te zwemmen, wel kun je genieten op de boulevard van de zon, het strand en de golven in de verte. Wat je niet zou verwachten aan Malaga is dat je er ook kunt wintersporten. Op 100 km afstand van Malaga kun je skiën en snowboarden. Hier bevinden zich namelijk de Sierra Nevada bergen inclusief mooie skipistes. Wil je weten hoe kerst en oud en nieuw gevierd worden in Malaga? Lees dan verder op de pagina Winter in Malaga.

Voorjaar in Malaga

In het voorjaar kun je een goedkope zonvakantie houden in Malaga. Zowel de vlucht- als de accommodatieprijzen zijn laag vergeleken met de zomer. Wanneer de lente begint, zal Malaga langzaamaan weer temperaturen van gemiddeld 20-25 graden hebben. Het is dan heerlijk om op de boulevard weer de eerste cocktail in de zon te drinken. Ook is dit seizoen de beste tijd om dolfijnen te spotten. Meer hierover lees je op de pagina Voorjaar in Malaga.

Zomer

Malaga heeft het meest te bieden in de zomer. Temperaturen van boven de 30 graden zijn in de zomer in Malaga zeker geen uitzondering. Het is heerlijk om in de zomer in Malaga een terrasje op een van de pleinen te pakken. Niet alleen de gewone terrasjes in het centrum zijn gezellig, maar ook de dakterrassen zijn een aanrader. Hier heb je uitzicht over de hele stad! In de zomer wordt er volop gefeest in Malaga en er is twee maanden lang uitverkoop in alle winkels. Je kunt hier meer over lezen op de pagina Zomer in Malaga.

Najaar in Malaga

Houd je van fietsen of wandelen door de stad? Dan is de herfst het perfecte moment van het jaar om dit te doen! Met de temperaturen van gemiddeld 25 graden in oktober en 20 graden in november, is het een aanrader om op dit moment Málaga te bezoeken. Het is nu niet te heet en zeker niet te koud om Málaga te ontdekken. Een ander voordeel van Malaga bezoeken in het najaar zijn de goedkope retourtjes die je al kunt boeken vanaf €40. In de herfst wordt er volop genoten van de mooie herfstkleuren in de parken en de gezellige sferen in de stad. Daarnaast eet iedereen dé heerlijke herfstlekkernij. Ben je benieuwd wat dit is? Lees dan verder op de pagina Najaar in Malaga.

Comments are closed.