Kindvriendelijke restaurants in Malaga

Malaga heeft veel restaurantjes, maar niet alles is geschikt om met kinderen heen te gaan. Zo vinden de kinderen soms de Spaanse gerechten ‘raar’ of er wordt vanuit het restaurant geen aandacht besteed aan kinderen. Gelukkig zijn er ook restaurants die wel denken aan onze kinderen en hier hun menu en restaurant op hebben aangepast. Magnifiek Malaga zet er een paar voor je op een rijtje.

Taberna Del Pintxo

Bij Taberna del Pintxo worden pintxo’s geserveerd. Dit zijn kleine hapjes, vaak een sneetje brood met een topping erop. Obers lopen rond met deze hapjes, waar iedereen wat vanaf mag pakken. Zo kun je vooraf zien wat je gaat eten. Ideaal ook voor de kinderen! Elk hapje heeft een stokje, welke staat voor een bepaalde prijs. Het afrekenen gaat door middel van het aantal ‘stokjes’ dat je hebt gegeten. Het menu is zeer uitgebreid, dus voor iedereen wat wils! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een broodje met Iberische ham kroketten, entrecote of mini hamburgertjes!

Locatie
Calle Alarcón Luján 12
29005 Málaga

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 12.30 – 00.00 uur
Website

La Mafia

Ook Restaurant La Mafia, met de Italiaanse keuken, is geschikt om heen te gaan met kinderen. Naast het kids menu kunnen de kinderen hier ook met de Italiaanse cartoon Mario spelen, want in restaurant La Mafia is ook een leuke Mario speelhoek aanwezig. Het kids menu bestaat uit pasta, pizza en frietjes.

Locatie
Calle Compañía 5
29008 Málaga

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.30 – 16.30 en 20.00 – 00.00 uur
Website

Café con Libros

De kleurrijke uitstraling van Café con Libros nodigt uit om hier met kinderen te gaan eten. Ook de uitgebreide keuze aan crêpes (soort pannenkoeken), gebak en zelfgemaakte koekjes vinden de kleine bezoekers heerlijk.

Locatie
Plaza de la Merced 19
29012 Málaga

Openingstijden
Zondag t/m donderdag: 09.00 – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 – 02.00 uur
Website

100 montaditos

100 montaditos biedt 100 verschillende kleine broodjes. Genoeg keuze voor alle kids. Daarnaast kun je ook gewoon een frietje, salade of een andere snack bestellen. Woensdag en zondag kosten alle broodjes maar €1 ! Ook de andere dagen betaal je voor bijvoorbeeld een broodje brie met tomaat maar €1 of een chocoladebroodje gevuld met witte chocolade voor €1,50. 100 montaditos is van ´s ochtends tot ´s avonds laat geopend, dus ook handig om op tijd te kunnen eten met de kinderen. Tip voor de papa’s en mama’s: naast die goedkope broodjes betaal je ook maar €1,50 voor een halve liter bier of een tinto de verano (soort sangria).

Locatie
Calle Sagasta 3
29005 Málaga

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.30 – 23.30 uur
Zondag: 11.30 – 23.30 uur
Website

Vino Mio

Houden de kinderen niet van tapas en gaan ze liever voor iets bekends? Dan is Restaurant Vino Mio een leuke optie op met kinderen te eten. Er is een apart kindermenu met daarop zelfs Hollandse frikadellen en bitterballen! Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor de heerlijke tapas, pasta’s en vele andere gerechten. Bij de menukaart krijgen de kinderen een kleurplaat en wat potloodjes. Daarnaast zijn er hoge kinderstoelen beschikbaar voor de allerkleinsten. Tip: Dagelijks tussen 20:00 en 21:30 is hier een flamencoshow te zien.

Locatie
Plaza Jeronimo Cuervo 2
29012 Málaga

Openingstijden
Donderdag t/m zondag: 13.00 – 00.00 uur
Website

Comments are closed.