Boetiekjes in Malaga

Naast de grote winkelstraten met merken als Zara, Pull and Bear, Bershka en ga zo maar door, kent Malaga ook leuke boetiekjes, die je zo op het eerste ogenblik niet in de grote straten vindt. Magnifiek Malaga heeft de leukste boetiekjes uitgezocht!

Callate la Boca

Bij Callate la Boca kan je terecht voor leuke originele T-shirts, sweaters en tassen. Bijzonder aan deze shirts zijn de cartoonachtige ontwerpen die erop staan. Leuk om te weten, Callate la Boca betekend in het Nederlands, Hou je mond! Bijzondere naam voor een winkel. Naast de kleding kan je er ook leuke andere dingen vinden zoals posters, horloges, dekbedhoezen en mokken, en alles is honderd procent Spaans!

Locatie
Calle Sante Maria 19
Calle Granada 48
Website

Mapas y Compañia

Een bijzonder winkeltje en zeer geliefd onder de Malaguenos. Het is een boekenwinkel, maar er zijn ook een boel andere dingen te koop. Als je omhoog kijkt zie je een plafond helemaal volgehangen met een prachtig sterrenstelsel, vliegtuigjes, en ballonnen. Alleen daarom zou je deze winkel al moeten bezoeken. Verder kan je er de wereld aan reisboeken vinden, maar ook cadeau artikelen zoals kompassen, loepen en design bladwijzers. Leuk om een souvenirtje voor iemand te kopen of gewoon iets voor jezelf natuurlijk!

Openingstijden
Maandag – vrijdag 10.00-13.30 en 17.00- 20.30
Zaterdag 10.30-14.00

Locatie
Calle de la Compañia 33
Website

Bless this Mess

Vintage is helemaal hip and happening, en ook Malaga begint langzaam aan steeds meer vintagewinkeltjes te krijgen. Een van deze leuke winkeltjes is Bless this mess, waar je tweedehands en vintage meubels, kleding, accessoires en andere leuke mode items kan vinden. Houd je wel van vintage, dan is dit winkeltje zeker de moeite waard om even te bezoeken. Het bevindt zich in een geel pand en ziet er knus uit van buiten, Binnenin vind je de wereld aan leuke artikelen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10.30-14.00 en 17.30-21.00
Zaterdag 11.00-14.00

Locatie
Juan de Padilla 18
Website

Teteria Palacio Nazari

Een bijzondere combinatie van lampenwinkel en theehuis in een. In deze winkel kun je prachtige lampen kopen, in Arabische stijl. Leuk ter decoratie en je hebt meteen een mooie souvenier uit Andalusië. Op de begane grond van dit pandje vind je het theehuis en gebakswinkel, en ook de lampenwinkel. Wil je in Arabische sferen genieten van een kopje muntthee en typische gerechten, dan kan je op de eerste verdieping terecht!

Openingstijden
Elke dag van 10.00-02.00

Locatie
Calle San Augustin 7

Bailly Bijoux Spain

Een keer wat anders dan de Zara of H&M? Dan moet je naar Bailly Bijoux! Ze hebben hier originele, romantische vrouwenkleding, veelal met de hand gemaakt. Je vindt hier kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor de vrouw. In de provincie Malaga hebben ze veertien verschillende winkels, en elke winkel is weer anders. Overal hebben ze andere modellen, waardoor je echt iets bijzonders hebt waar niet veel andere vrouwen in zullen lopen!

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10.00-22.00
Zondag 11.00-22.00

Locatie
Centro Commercial Muelle Uno
Centro Commercial Plaza Mayor
Website

Tips

– Loop eens de zijstraatjes in om nog meer leuke boetiekjes te ontdekken!
– Houd er rekening mee dat sommige winkels aan siësta doen, en ze dus gesloten zijn tussen 14.00 en 16.00 uur.

Comments are closed.