Theaters in Malaga

Wil je een avondje genieten van een mooi toneelstuk, helemaal opgaan in een musical, of ga je toch liever naar een muziekvoorstelling? Dat kan allemaal in een van Malaga’s theaters! Hieronder staan ze een voor een omschreven samen met het adres en openingstijden voor de kaartverkoop.

Teatro Cervantes

Het grootste theater in Malaga, met 1104 stoelen, is het Teatro Cervantes. Hier is voor ieder wat wils: muziek, theater, opera en zelfs voor de kinderen zijn er speciale voorstellingen. Elk jaar wordt hier ook het International Jazz Festival gehouden, meestal vindt dit plaats in november.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 11:00 – 14:00 uur en van 18:00 – 21:00

Locatie
Calle Ramos Marin
29012 Málaga
Website

Teatro Romano

Dit theater is een beetje een vreemde eend in de bijt. Het is namelijk een gerestaureerd Romeins openluchttheater, een van de oudste in Spanje wel te verstaan. Alleen in de zomer zijn er af en toe voorstellingen, waar je dan gratis heen kunt. Verwacht echter geen grote toneelstukken. Maar een voorstelling in het Teatro Romano is wel een hele unieke ervaring! Lees meer over Teatro Romano op deze pagina.

Locatie
Calle Alcazabilla

Teatro Canovas

Het Teatro Canovas dient als cultureel centrum in Malaga. Er zijn theater-, dans-en muziekvoorstelling te zien. Hiernaast zijn er ook af en toe workshops te volgen. Ook is dit het eerste theater in Malaga dat de ‘micro-plays’ naar de stad bracht. Dit zijn korte voorstellingen van 15 minuten lang, met een evenredig lage prijs van ongeveer €3,-.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 10:00 – 14:00 en van 17:00 – 20:00

Locatie
Plaza el Ejido 5
Website

Teatro Echegaray

In de jaren 30’ werd dit pand gebouwd als bioscoop met de naam Echegaray. In 2001 werd de bioscoop gesloten. Jaren later en een grondige renovatie verder openende Echegaray opnieuw haar deuren maar dit keer als theater. Nu is er een leuk en divers aanbod van voorstellingen waar voor iedereen wel iets leuks te zien is.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 11:00 – 14:00 en van 18:00 – 21:00 uur
Za van 11:00 – 14:00 en van 19:00 – 20:00
Zo 1 uur voor start van de voorstelling

Locatie
Calle Echegaray 6
Website

Tip

Bij veel van de theaters kan je op de website je kaartjes kopen, in sommige situaties kan dit makkelijk zijn.[/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.