Live muziek in Malaga

Je hebt net lekker ergens gegeten en het is te gezellig om al een einde aan de avond te maken. Een goed vervolg van je avond is om ergens nog eens wat te drinken maar het beste vervolg van je avond is misschien wel om dat te doen bij een gezellige bar mét live muziek. Om je een idee te geven van leuke barretjes die geregeld live muziek hebben in Malaga hebben we een overzicht samengesteld.

El Cantor de Jazz

Houten tafeltjes, foto’s van de grootste jazz-artiesten aan de muur en een relaxte sfeer. Ja, El Cantor de Jazz is precies wat je verwacht van een goed jazz cafe. Op donderdag avond hebben ze hier live muziek en kan je dus genieten van jazz-trio’s tot aan piano solo’s.

Locatie
Calle Lazcano 7
29008 Málaga

Costa del Jazz

Een andere sfeervolle bar waar je kan genieten van live jazz is costa del Jazz. Er worden veel avonden georganiseerd met uiteenlopende muzikanten die altijd 1 ding in gemeen hebben: jazz. Het ligt heel dicht bij het strand en heeft ook een prachtig terras met uitzicht op zee! Dus voor jazzy-vibes en prachtige uitzichten zit je hier goed! Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina.

Locatie
Plaza La Malagueta 4
29016 Málaga

Road House

Zoek je een typisch rock café met Amerikaanse invloeden? Road House is dan hét cafe voor jou! Er zijn vaak rockbandjes te vinden die de lekkerste muziek maken. Voor een energiek avondje rock muziek ben je hier aan het juiste adres.

Locatie
Calle Alamos 45
29012 Málaga
Website

ZZ Pub

Dit cafe heeft een volle line-up met bandjes die komen optreden en elke zondag is er een open-mic night waar alle muzikanten mogen spelen wat ze willen. Dit zijn vooral verrassende avonden omdat je niet weet wat je te wachten staat! Bij ZZ Pub spelen vooral rock bandjes, maar af en toe hoor je er ook Blues en Soul.

Locatie
Calle Tejón y Rodríguez 6
29008 Málaga
Website

Kelipé

Bij Kelipé kan je genieten van prachtige Flamenco en tegelijkertijd tapas eten. Zo combineer je dus twee van de kenmerkende eigenschappen van de Spaanse cultuur. Een show duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten en je betaalt er tussen de €18 en €24,20 voor. Je zit in een rustiek zaaltje met maar een klein aantal andere tafels waardoor er een intieme sfeer hangt.

Locatie
Calle Alamos 7
29012 Malagá
Website

Tips
  • Kijk goed van te voren naar het programma van de bar waar je heen wilt. Zo kom je nooit voor de vervelende verrassing dat je de live muziek mist.
  • Avonden met live muziek zijn populair, als je iets graag wilt zien zorg dan dat je er op tijd bij bent.

Comments are closed.