Ons team

Dagelijks wordt er met veel inzet en enthousiasme aan Magnifiek Malaga gewerkt. Wil je weten wie nou de drijfveren achter de website zijn? Lees hier de verhalen en tips van de vaste teamleden!

Over-ons-Roos-Malaga

1. Paspoortje

Mijn naam is Roos Oudemans en voordat ik in Spanje ging wonen, was Den Haag mijn thuisbasis. Hier heb ik mijn diploma voor de Hoge Hotelschool en een Master Hospitality Management behaald.

2. Jouw avontuur in Spanje

Mijn vriend (Bas) en ik hadden het plan om naar het mooie Spanje te emigreren. In 2008 was het zover en vertrokken we naar Almería. Hier wilden we een restaurant beginnen, maar door de zware economische crisis in het gebied bleek dit uiteindelijk niet het beste ondernemingsplan. Uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben we Sprankelend Spanje.

3. Jouw bezigheden voor Magnifiek Malaga

Magnifiek Malaga is een onderneming die ontstaan is uit een idee van Bas en mij. Als medeoprichter houd ik mij graag bezig met het continue ontwikkelen van het bedrijf. Zo houd ik graag creatieve brainstorms, werk ik aan het ontwikkelen van nieuwe reisproducten en ontdek ik graag andere delen van Spanje. Wat ik verder ook graag doe, is het organiseren van groepsreizen en het geven van tours door onze stad, Valencia. Fijn is dat ik dat allemaal kan doen samen met onze stagiaires die altijd een frisse insteek hebben en onze vaste, creatieve medewerkers.

4. Jouw passies

Waar ik mij graag mee bezig houd, is het ontdekken van nieuwe spots in Spanje, het opzetten van creatieve start-ups en het werken aan mijn sieraden- en accessoireslijn ‘Ibizu’.

5. De gouden tip voor reizigers in Spanje

Spanje is super veelzijdig en er valt nog zoveel meer te ontdekken in het land… het kiezen van één spot vind ik daarom moeilijk. Een plek die met haar pracht en verrassende elementen echt een plekje in mijn hart heeft gewonnen, is Ibiza. Dit eiland is met haar natuur en baaitjes ontzettend mooi, heeft de gezelligheid van de beachclubs en de dj`s en is voor mij een paradijsje op het gebied van mode.

Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Malaga?

Een kijkje in het museum Centre Pompidou in Malaga, wandelingetje over de boulevard (Muelle 1 y 2), een verfrissend glas Spaanse vino tijdens zonsondergang en dan met uitzicht over de haven een hapje eten.

Over-ons-Bas-Malaga

1. Paspoortje

Ik ben Bas de Vries, opgegroeid in de stad Den Haag en ik heb Commerciële Economie en Sociologie gestudeerd.

2. Jouw avontuur in Spanje

Samen zagen mijn vriendin Roos en ik een uitdaging in Spanje wel zitten. Wij hebben toen onze gammele Volvo 440 volgeladen en zijn toen eigenlijk zonder een uitgedacht plan vertrokken!

3. Jouw bezigheden voor Magnifiek Malaga

Als medeoprichter houd ik mij natuurlijk bezig met alle zaken die de website aangaan. Verder liggen mijn taken vooral bij zoekmachineoptimalisatie en de verdere technische kant van de website.

4. Jouw passies

Het laten zien van het minder bekende Spanje aan mensen en het ondernemen (vooral start-ups) zijn mijn passies. Daarnaast besteed ik veel tijd aan muziek en DJ-en.

5. De gouden tip voor reizigers in Spanje

Ik raad iedereen een dagje bij de Cala Bassa Beach Club op Ibiza aan! Hier kun je in de prachtige natuur volledig ontspannen, genieten van een hapje en een drankje en er zijn goede DJ’s. Een waar paradijs!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Malaga?

Verse Espetos de Sardinas (deze verse sardientjes worden in authentieke vissersbootjes op vuur gegrild) eten aan het strand van Malaga.

Comments are closed.