Digitale wandelroute in Malaga

BannerBetalingen
Ontdek Malaga aan de hand van een verrassende (digitale) wandelroute door het centrum van de stad. Interessante details over bezienswaardigheden, leuke weetjes, gezellige terrassen, lekkere ontbijtzaakjes, mooie pleintjes, authentieke restaurants en nog veel meer kom je onderweg tegen. Deze stadswandeling kan je makkelijk openen en lezen op je mobiele telefoon, tablet of e-Reader. Of je kan het natuurlijk uitprinten.

Wat is deze wandelroute precies?

In deze stadswandeling vind je leuke informatie over bezienswaardigheden afgewisseld met gezellige tapasbars en restaurantjes die je onderweg tegenkomt. Met deze wandelroute zal je snel een eerste indruk krijgen van deze heerlijke stad. Kom je meer te weten te komen over prachtige bezienswaardigheden. En krijg je veel handige tips van locals die de rest van je vakantie in Malaga onvergetelijk zullen maken.

Foto-stadswandeling
Klik hier om een gratis preview te downloaden van de wandelroute.

Hoeveel kost deze wandelroute?

Prijs: € 7,50

Hoe kan ik de wandelroute bestellen en betalen?

Bestel via de shop & betaal met iDEAL, Credit Card, Paypal of Mister Cash:
Je kunt de wandelroute bestellen op de shop ‘routes’ in het hoofdmenu. Dit kan met iDEAL, Credit Card, PayPal, MisterCash of OverBoeking betaald worden. Klik hier om de route meteen te bestellen. Daarna ontvang je een link in je e-mailbox, en dan kan je vervolgens de route downloaden! Let op, met overboeking kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling voltooid is en je de route ontvangt.

Waarom is deze wandelroute een echte aanrader?

Verrassend
Leuke, verrassende plekken en zaakjes waar je misschien niet direct langs zou komen of zou weten wat lekker is om te bestellen….

Praktisch
De stadswandeling (pdf) kan je makkelijk op je mobiele telefoon, tablet of e-reader openen maar als je het fijn vindt om de stadswandeling op papier te hebben, dan kan je het natuurlijk ook uitprinten.

Volledig & mooi vormgegeven
Er bestaan gratis wandelroutes, deze zijn alleen veel minder uitgebreid en volledig. De wandelroute is geïllustreerd met mooie foto’s en handige icoontjes. Je kan deze wandelroute zien als een soort digitale reisgids van Malaga.

Wat vind je nog meer in deze wandelroute?
Info en leuke weetjes over bezienswaardigheden

Tijdens deze wandelroute door het centrum van Malaga kom je langs bijzondere musea, mooie kerkjes en gezellige pleintjes. Aan de hand van wat achtergrond informatie, verrassende weetjes en vlotte beschrijvingen krijg je echt een indruk van wat Malaga te bieden heeft.

stadswandeling

Verrassende tips voor een drankje en/of hapje
Onderweg kom je onder andere super ontbijtspots, bruisende koffietentjes, gezellige tapasbars en meer leuks tegen.
Verder staan er bij de restaurants, (tapas) barretjes en koffietentjes vaak wat suggesties qua gerechtjes en andere tips zodat je op de beste tijden, voor de lekkerste hapjes en drankjes kan kiezen in de gezelligste zaken. Aan de hand van de icoontjes (symbooltjes) kan je makkelijk de leuke spots voor een drankje en/of hapje herkennen.

Aanraders voor aanschaf wandelroute
Het is zeker een aanrader om met de stadswandeling aan het begin van je verblijf te starten, zodat je direct een idee van de stad krijgt en kan profiteren van de tips.

Malaga is een hele gezellige stad met veel zonuren, sfeervolle tapasbars, vriendelijke Malagueños, verrukkelijke churros en meer verrassingen. Zeker de moeite waard om deze stad te leren kennen. Dit kan op een leuke en makkelijke manier met onze digitale stadswandeling!

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen kan je ook altijd contact opnemen via email info@magnifiekmalaga.nl, onderstaand contactformulier of tel: (0034) 613281461.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  7 COMMENTS

  1. Hans & Milou
   augustus 30, 2016 14:32 Beantwoorden

   Wij zijn afgelopen zomer naar Málaga geweest, een strandvakantie gecombineert met ook wat sightseeing. Daarom vonden we de digitale route zo handig. Zo op je telefoon en lopen maar. Na de wandeling gegeten bij een van de tentjes uit de route en na de lunch weer lekker het strand op gegaan. Zo heb je toch het idee dat je iets ziet tijdens je (strand)vakantie!

  2. Liesbeth
   april 18, 2015 11:14 Beantwoorden

   Relaxte stadswandeling, die je t gevoel geeft gewoon een inwoner van Malaga te zijn.
   Wij liepen door de straten als ware locals, terwijl rondom ons sommige toeristen moeizaam hun stadsplattegrondjes aan het draaien waren

  3. Liesbeth
   april 18, 2015 10:00 Beantwoorden

   Relaxte stadswandeling, die je t gevoel geeft gewoon een inwoner van Malaga te zijn.
   Wij liepen door de straten als ware locals, terwijl rondom ons sommige toeristen moeizaam hun stadsplattegrondjes aan het draaien waren

  4. Riet Brinkman
   maart 15, 2014 10:32 Beantwoorden

   Een week geleden ben ik met 2 vriendinnen naar Malaga geweest. we hebben prachtig weer gehad en zeker genoten van de stadswandeling. Heel verrassend allemaal. Duidelijk en je komt op plekken waar je zelf niet zo gauw naar toe loopt. Goede informatie over openingstijden, kosten enz. Echt een aanrader!!

  5. Kim
   maart 10, 2014 16:25 Beantwoorden

   Afgelopen weekend in Malaga met een groep vriendinnen. We hadden deze stadswandeling gekocht en ook een gratis reisgidsje van het internet, maar we waren blij met onze aankoop. Wat een leuke tentjes en verborgen plekjes hebben we ontdekt met deze wandeling. Met alle informatie die deze wandeling geeft heb je helemaal geen andere reisgids meer nodig (ook geen gratis flodder reisgids, e, waar ook nog eens een heleboel onbruikbare tips instonden)! Keep up the good work!

  6. Jasmijn Blom
   februari 18, 2014 10:19 Beantwoorden

   Tijdens onze vakantie in Malaga hebben we deze stadswandeling gelopen. Het was een leuke manier om het centrum van Malaga te ontdekken. Erg fijn was dat er op de route verschillende leuke cafes en restaurants werden aangeraden, zo hoefden we niet zelf op zoek.

  7. Christa
   februari 12, 2014 17:41 Beantwoorden

   Afgelopen dagen zijn we in Malaga geweest en de eerste ochtend zijn we direct gestart met de stadswandeling. Een enorm leuke wandeling met veel informatie en we zijn de overige dagen naar verschillende zaakjes teruggegaan. Wij vinden het in ieder geval echt een aanrader

  Laat een review achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.