Vintage Malaga

Vintage is helemaal hip en happening tegenwoordig. Ook Málaga doet hier inmiddels voorzichtig aan mee, steeds meer vintage winkeltjes zie je verschijnen in de stad! Ben je op zoek naar een vintage jaren ´60 zonnebril, interieur of een gave vintage jurk, jas of spijkerbroek? Op deze pagina Vintage Malaga vind je de leukste en meest hippe vintage winkeltjes. In een van onderstaande winkeltjes zal je zeker slagen!

Flamingos Vintage Kilo Malaga

Iets buiten het centrum van Malaga, vind je het kleurrijke vintage winkeltje Flamingos Vintage Kilo. Na Barcelona, Madrid, Girona, Zaragoza en Sitges is dan ook eindelijk Malaga aan de beurt! In dit boetiekje kan je gave Amerikaanse vintage vinden. Ben je op zoek naar gave vintage schoenen, blousjes, jurkjes, spijkerbroeken of een jas, dan is een bezoekje aan Flamingos Vintage Kilo zeker een goed idee.

Locatie
Calle Ollerías 27

Openingstijden
Ma- vrij 10.30- 14.30 en 17.00- 21.30
Za- zo 11.00- 14.30 en 17.00- 21.00
Website

Cats Vintage

Cats vintage is opgericht door Mayi. Haar hobby is om de mooiste schatten te zoeken op markten en bijzondere boetiekjes, en dit zie je dan ook terug in de winkel. Alle kleding die je in de winkel vindt, is zorgvuldig door haar uitgezocht! De kleding is met name uit de jaren ´60 en ´90 uit Londen, de Verenigde Staten en Japan. Mooie kimono´s uit Japan en gave jeans uit de Verenigde Staten kan je onder andere vinden hier! Cats heeft nog geen eigen winkel, maar heeft wel regelmatig een pop up store of is te vinden op een vintage markt. Daarnaast kan je op de webshop alle leuke items shoppen. Houd de Facebook pagina goed in de gaten voor pop up stores en vintage marktjes!

Art-shampop

Ben je wel toe aan een nieuwe coupe, dan is deze vintage kapper zeker een aanrader. Leuke aan deze kapper is dat ze een keer in de zoveel tijd in hun salon een vintage markt organiseren. Zo kan je nadat je jezelf een mooie vintagelook hebt aan laten meten bij de kapper, meteen een mooie vintage outfit erbij shoppen! Houd de Facebook pagina van Art-shampop goed in de gaten wanneer ze weer een leuke vintage markt organiseren!

Locatie
Calle Córdoba 6

Openingstijden
Ma- do 10.00- 14.00 en 16.00- 20.00
Vrij-Za 10.00- 20.00
Website

Bless this mess

In een klein, schattig geel pandje, vind je het bless this mess. Bij Bless this mess kan je tweedehands en vintage meubels, accessoires en kleding vinden. Wil je nou graag je eigen meubels een vintage uitstraling geven, dan ben je hier ook aan het goede adres! Ze verkopen hier Annie Sloan krijtverf, die voor een fantastische vintage look zorgen van je meubels.

Locatie
Calle Juan de Padilla 18

Openingstijden
Ma- vrij 10.30- 14.00 en 17.30- 21.00
Za 11.00- 14.00
Website

Comments are closed.