Spaans leren in Malaga

Wil je graag de Spaanse taal leren? Waar kan dit beter dan in Spanje zelf?! Ben je geinteresseerd in cultuur maar hou je ook wel van stranddagjes onder de heerlijke Spaanse zon? Dan is Málaga misschien wel de perfecte stad om een talencursus te doen. Op deze pagina staat meer informatie over Spaanse talenscholen in Málaga.

Waarom Málaga

Málaga ligt in Andalusië, in het zuiden van Spanje, en is de grootste stad van de Costa del Sol. Het heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat het in de zomer warm en droog is en in de winter wat milder. Het is dus het hele jaar goed vertoeven in Málaga! Daarnaast zijn er allerlei verschillende culturele invloeden te vinden wat het een erg indrukwekkende stad maken. Ook valt er van alles te beleven in Málaga; eet de overheerlijke tapas, leer de flamenco, speel een leuk potje beachvolleybal op het strand, ontdek andere steden tijdens weekendtripjes, geniet van de prachtige zonsondergang, of dans tot diep in de nacht in één van de geweldige clubs.

Talenscholen

Málaga heeft een ontzettend groot aanbod van talenscholen. De een ligt midden in de stad, de ander naast het strand, de een richt zich meer op studenten en de ander biedt meer zakelijk gerichte talencursussen aan. Daarnaast bieden sommige scholen ook extra activiteiten aan zoals verschillende workshops, stadswandelingen en weekendexcursies. Er zit vast wel een talenschool tussen die aan al jouw wensen voldoet! De talenscholen zijn het makkelijkst te vinden via een zoekmachine. Denk goed na over wat je zoekt en vergelijk verschillende opties voor je een keuze maakt.

Accomodatie

Vaak bieden talenscholen ook accomatie aan. Als je echt helemaal ondergedompeld wil worden in de taal en cultuur is een gastgezin een goede optie. Woon je liever op jezelf of met andere studenten van de talenschool, dan is een appartement een goed idee. Naast de accomodatie die de talenschool aanbiedt kan je natuurlijk ook zelf iets zoeken.

Overzicht van talenscholen

Om je een beetje te helpen bij het maken van je keuze heeft Magnifiek Malaga een overzicht gemaakt van verschillende talenscholen in Málaga. We hebben een aantal talenscholen vergeleken, hierbij hebben we gelet op prijs, mogelijkheden qua cursussen, accommodatie, locatie, grootte van de klassen en de extra’s die er aangeboden worden. Hieronder staat onze top 5, de scholen staan geordend op prijs in volgorde van laag naar hoog.
*Standaard cursus betekent Spaanse lessen op verschillende niveaus: A1, A2, B1, B2, C1 en C2.

Tips

• Houd het thuisfront op de hoogte van al je avonturen via een gratis online reisblog.
• Zeker als je van plan bent voor een langere tijd te blijven is het goedkoper om zelf accomodatie te zoeken.
• Bekijk hoe andere mensen de talenscholen hebben ervaren voordat je een definitieve keus maakt.

Comments are closed.