Over ons

´Genieten van authenticiteit en gastronomische diversiteit in het relaxte Malaga´

Ontstaan

Al jaren waren Bas & Roos enorme Spanje liefhebbers en gingen ze graag op zoek naar de minder bekende spots, inspirerende en gezellige mensen in verschillende Spaanse steden. Uiteindelijk besloten ze in 2008 voor het avontuur te kiezen en te kijken of ze hun ondernemers dromen in Spanje konden verwezenlijken. Inmiddels wonen ze sinds 2008 in het veelzijdige Valencia.

Over ons

Het verrassende Valencia is super, maar vanwege dat ze echt geen genoeg kunnen krijgen van het Magnifieke Malaga werd besloten om aan de hand van de regelmatige ontdekkings reisjes en inspirerende locals te starten met Magnifiek Malaga.

Magnifiek Malaga

Graag bezoeken ze zelf regelmatig Malaga, lezen alles over de nieuwste openingen, meest populaire spots onder de locals en krijgen veel tips van lokale vrienden en inspirerende ondernemers.
Nieuwe restaurants, gave concepten, de minder bekende verhalen achter boetiekjes, praktische informatie, bijzondere bezienswaardigheden en nog veel meer leuks kan je vinden op Magnifiek Malaga.

Persoonlijk doel

Om reizigers en Malaga liefhebbers te blijven verrassen met de nieuwste spots (restaurants, hotels, boetiekjes etc.), leukste locals, verborgen en nog minder bekende plekken en bezienswaardigheden en nog veel meer leuks!

Waar staat Magnifiek Malaga voor?

• Verrassen;
• Enthousiasme;
• Beleven;
• Ontdekken;
• Persoonlijk.

Comments are closed.