Fietstour in Malaga

Malaga is een veelzijdige stad met veel kanten: een heerlijk strand, het historische centrum, gastronomie en cultuur. Het kan lastig zijn om dit allemaal in een korte tijd mee te pakken. Maar… met een fietstour kan dat! Stap op de fiets met een enthousiaste Nederlandstalige gids en ontdek het échte Malaga.

Fietstour door Málaga

Niet in een stoet op versnelling 10 door de stad fietsen, uitgedroogd raken door het harde fietsen zonder drinkstops, maar lekker op je gemak met Nederlandse gids Malaga ontdekken. Tijdens een fietstour (ook privé te boeken!) kom je langs highlights van de stad, maar word je ook verrast door bijzondere verhalen, legendes, achtergrondverhalen en unieke weetjes.


Waarom?

In een korte tijd veel zien

Ben je een weekend in Malaga of heb je al een druk programma? Dan is een Fietstour een aanrader. In ongeveer 3 uur zie je het centrum, de haven en het strand van Malaga. Bij de highlights wordt er gestopt en krijg je informatie van je gids.

De leukste (en meest persoonlijke) weetjes en tips

Tijdens de tour krijg je geen urenlange (saaie) verhalen van gidsen die eigenlijk liever op de playa zitten. Leuke weetjes komen aan bod, maar ook kun je de gids het hemd van het lijf vragen. Zij als echte Malaga-kenners, kunnen je inside tips geven en hun persoonlijke favorieten van de stad met je delen.

Eigen wensen & inbreng bij een privé tour

Het fijne aan een juist privé fietstour is dat je zelf kunt aangeven wat je graag wil bekijken. Zin om daar even te stoppen voor een fotomomentje? Geen probleem! Heb je niet de behoefte om de haven te zien? Dat kun je dit natuurlijk ook skippen. Deze fietstour kan zodanig aan jullie wensen worden aangepast.

Waar en wanneer?

Meetingpoint: in overleg
Starttijd: 10:30 of 15:00 uur
Duur: ongeveer 3 uur

malaga-fietstour

Cuánto cuesta?

Prijs per persoon:
€29,50 voor volwassenen
€21,50 voor kinderen
(bij privé ligt het tarief hoger)
Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige gids + fiets voor 3 uur + een flesje water

Privé Fietstour?

Wil je liever alleen met je eigen groep een fietstour doen? Dan kun je ervoor kiezen om een Privé Fietstour te boeken. Je geeft zelf je wensen en ideeën aan en de tour loopt zoals jij wilt. Voor €150,00 extra kun je van je fietstour een privé fietstour maken. Geïnteresseerd? Geef bij je boekingsaanvraag aan dat het om een privétour gaat!

Hoe boek je een fietstour?

• E-mail: info@magnifiekmalaga.nl
• Onderstaand reserveringsformulier

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Op welke datum wil je de fietstour doen?

  Met hoeveel personen?

  Wil je de fietstour op een e-bike doen?

  Mobiel telefoonnummer

  Jouw bericht

  Laat een review achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.