Fietstour in Malaga

Malaga is een veelzijdige stad met veel kanten: een heerlijk strand, het historische centrum, gastronomie en cultuur. Het kan lastig zijn om dit allemaal in een korte tijd mee te pakken. Maar… met de Fietstour van Magnifiek Malaga kan dat! Stap op de fiets met onze enthousiaste gids Saskia en ontdek het échte Malaga.

Onze fietstour is tijdelijk niet beschikbaar!

Fietstour door Málaga

Niet in een stoet op versnelling 10 door de stad fietsen, uitgedroogd raken door het harde fietsen zonder drinkstops, maar lekker op je gemak met Nederlandse gids Malaga ontdekken. Tijdens een fietstour (ook privé te boeken!) kom je langs highlights van de stad, maar word je ook verrast door bijzondere verhalen, legendes, achtergrondverhalen en unieke weetjes.

Waarom?

In een korte tijd veel zien

Ben je een weekend in Malaga of heb je al een druk programma? Dan is onze Fietstour een aanrader. In ongeveer 3 uur zie je het centrum, de haven en het strand van Malaga. Bij de highlights wordt er gestopt en krijg je informatie van Saskia.

De leukste (en meest persoonlijke) weetjes en tips

Tijdens de tour krijg je geen urenlange (saaie) verhalen van gidsen die eigenlijk liever op de playa zitten. Dit is niet het geval tijdens de fietstour van Magnifiek Malaga. Leuke weetjes komen aan bod, maar ook kun je Saskia het hemd van het lijf vragen. Zij als echte Malaga-kenner kan je de inside tips geven en haar persoonlijke favorieten van de stad.

Eigen wensen & inbreng bij een privé tour

Het fijne aan een juist privé fietstour is dat je zelf kunt aangeven wat je graag wil bekijken. Zin om daar even te stoppen voor een fotomomentje? Geen probleem! Heb je niet de behoefte om de haven te zien? Dat kun je dit natuurlijk ook skippen. Deze fietstour kan zodanig aan jullie wensen worden aangepast.

Waar en wanneer?

Meetingpoint: in overleg
Starttijd: in overleg
Duur: ongeveer 3 uur

malaga-fietstour

Cuánto cuesta?

Prijs per persoon: €28,00 (bij privé ligt het tarief hoger)
Inclusief: enthousiaste Nederlandstalige gids + fiets voor 3 uur + 1 proefverrassing

Privé Fietstour?

Wil je liever alleen met je eigen groep een fietstour doen? Dan kun je ervoor kiezen om een Privé Fietstour te boeken. Je geeft zelf je wensen en ideeën aan en de tour loopt zoals jij wilt. Houd er wel rekening mee dat het tarief dan iets hoger ligt. Geïnteresseerd? Geef bij je boekingsaanvraag aan dat het om een privétour gaat!

Over Saskia

Saskia (1988) kwam tijdens haar opleiding journalistiek voor het eerst in aanraking met de Spaanse cultuur tijdens haar minor buitenland in 2008. De minor betrof een loting en bij puur toeval kwam ze op een kleine universiteit in Baskenland terecht. Hier volgende ze les aan een lokale universiteit, gevestigd in een klooster, in het dorpje Mondragón, Arrasate. Hier leerde ze in eerste instantie de Baskische taal en alles over de Baskische cultuur, maar al snel maakte ze Spaanse vrienden en werd ze uitgenodigd voor stads- en dorpsfeesten door heel Noord-Spanje. De Spaanse taal werd haar aangeleerd door deze vrienden en sinds haar minor zoekt ze deze vrienden en familie nog ieder jaar op.

Door haar studie ervaring raakte Saskia geïnteresseerd in de rest van Spanje en de afgelopen jaren heeft ze heel Spanje doorgereisd. In Nederland heeft ze haar studie afgemaakt gevolgd door een internationale master in Filmstudies. Werkzaam in Nederland, na de afronding van haar studies, voelde ze dat de aantrekking tot en het verlangen naar Spanje en de Spaanse cultuur nooit verdween. Ze overwoog om terug te gaan naar Spanje voor een cursus Spaans op het moment dat ze, bij toeval, een nieuwe tandarts kreeg toegewezen in Amsterdam; een Spanjaard uit Andalusië. Hij adviseerde haar om naar Málaga te gaan en zo gezegd zo gedaan, boekte ze een cursus Spaans in Málaga. Ze boekte de cursus een maand, maar voelde zich zo thuis in Málaga dat ze besloot om zich daar te vestigen. Geïnspireerd door de lokale fiestas en het leven daar, zit ze inmiddels in de wedding & event planning en daarnaast introduceert ze mensen graag aan Málaga en zijn cultuur.

“In een authentieke cultuur als de Spaanse cultuur kom ik tot leven. Tussen de Malagueños voel ik mij thuis en zowel de stad als de levensstijl maken dagelijks indruk op mij. Spaans is hier een echte must en met zowel doorzettingsvermogen als plezier heb ik hier mijn draai gevonden tussen de locals. Inmiddels weet ik waar ze beste vino en tapas serveren in het oude historische centrum, maar kan ik je ook de verrukkelijkste espetos de sardinas laten proeven bij een van de lokale chiringuitos aan het strand. Het leven hier in Málaga geeft mij constant nieuwe energie en graag laat ik mensen die deze fijne stad bezoeken deze energie ook ervaren.“

Hoe boek je een fietstour?

Tijdelijk niet beschikbaar!
• E-mail: info@magnifiekmalaga.nl
• Onderstaand reserveringsformulier

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Op welke datum wil je de fietstour doen?

Met hoeveel personen?

Jouw bericht

1 COMMENTS

  1. Frederieke en Sanne
    oktober 17, 2016 12:06 Beantwoorden

    Afgelopen weekend waren we met onze vriendegroep in Malaga, wat een heerlijke stad!! Tijdens de fietstocht hebben we op een leuke manier een eerste indruk van Malaga gekregen en dankzij de tips van Saskia hebben we ook lekkere tapas gegeten tussen de locals, vooral de visjes uit het bootje waren verrukkelijk.. Juist haar weetjes en kennis over de stad hebben het voor ons een fantastisch weekend gemaakt.

Laat een review achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.