Tours

Wanneer je naar Malaga gaat, wil je natuurlijk het optimale uit je reis halen. Dat kan bijvoorbeeld met onze routes waarmee je de hotspots, leuke restaurantjes, winkeltjes, pleintjes, etc. ontdekt, maar dat kan ook met de workshops, tours en excursies van Magnifiek Malaga! Hiermee beleef je het échte Malaga en wandel je door de stad als een local. Lees snel verder wat Magniefiek Malaga aanbiedt.

Fietstour

Wil jij Malaga op een andere manier ontdekken? Bijvoorbeeld op de fiets? Ga dan mee op fietstour met de enthousiaste Nederlandse Saskia! In drie uur bekijk jij de stad door de ogen van een local én smul je van een verrassende proefverrassing. Tijdens de tour kan je van alles vragen aan de gids waardoor je ook allerlei tips krijgt voor de rest van je trip. Meer informatie? Kijk dan op de pagina Fietstour!

Groepsreizen

Van plan om met een groep naar Málaga te gaan? Doe dan inspiratie op via onze Groepsreizen pagina! Magnifiek Malaga kan voor jullie vriendengroep, familie, bedrijf een verrassend programma op maat opstellen, vol bijzondere activiteiten, prachtige en heerlijke restaurants en nog veel meer!

Ontdek meer!

Magnifiek Malaga is constant bezig met het ontdekken van nieuwe workshops, excursies, etc. We willen de meest bijzondere hiervan aanbieden. Wanneer er nieuwe tours beschikbaar zijn, lees je dit op deze pagina.

Routes & Gidsen

Wil je liever ‘je eigen gids’ zijn? Dat kan ook prima met onze digitale routes. Deze unieke routes kan je op een smartphone, tablet of e-reader downloaden en zonder internet gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de Wandelroute Centrum. Hiermee wandel je een aangegeven route (met handige plattegrondjes) en stop je bij de meest bijzondere bezienswaardigheden, restaurantjes/cafés voor een hapje of drankje waar de locals graag komen of die met een bijzonder verhaal en krijg je tips voor leuke winkeltjes en boetiekjes.

Magnifiek Malaga biedt ook thema gidsen aan. Wanneer je bijvoorbeeld rondom Pasen Malaga bezoekt, zal je in een heel ander Malaga terecht komen. Rondom deze periode wordt namelijk Semana Santa gevierd, de Heilige Week. Alle routes en gidsen van Magnifiek Malaga vind je op Routes.

Comments are closed.