Yoga in Malaga

Op vakantie toch in shape blijven? Genoeg te doen hier in Málaga! Er zijn verschillende yogascholen en opvallende plekjes waar lessen worden gegeven. Lekker tot rust komen met een lesje yoga, dat kan hier zeker! Ontdek welke yoga spots je in Malaga en omgeving kan vinden.

Ashtanga yoga Málaga

Ontdek nu deze dynamische soort yoga in het prachtige Málaga. Wat maakt deze yoga nou zo speciaal, denk je dan? Ashtanga yoga is een stuk energieker dan de bekende Hatha yoga. Je hele lichaam is aan het werk doordat je ademhaling wordt aangepast aan bewegingen en houding. Opvallend tijdens Ashtanga zijn de geluiden van ademhaling, zwetende lichamen en de ultieme concentratie. Voor de yoga fans is dit misschien wat anders dan ze kennen, en daarom super leuk om uit te proberen, toch?

• Leuk om te weten! Ashtanga yoga betekent letterlijk acht ledematen yoga. •

Prijzen en cursussen
Er zijn verschillende prijzen en cursussen beschikbaar. Als je lekker op vakantie bent en gewoon een keertje mee wil doen dan kun je voor € 12,- een groepsles volgen. Wil je liever privéles? Dit kan voor € 40,-. Ben je wat langer in Málaga en benieuwd naar de cursussen dan kun je op de site terecht voor meer informatie.

Yoga---quote

Iedereen kan meedoen, ook als je geen yoga ervaring hebt! Neem een eigen handdoekje mee en trek soepele kleding aan. Het is slim om je eigen matje mee te nemen, maar die kan je ook altijd nog lenen. Je eerste keer bij Ashtanga yoga Málaga? Reserveer dan eventjes, zodat ze weten dat je komt!

Locatie
Calle de Juan de Padilla 11
29008 Málaga
Website

Alice´s Radha yoga

De lessen worden gegeven door Alice, een muzikale Duitse yoga goeroe! Ze lijken op Hatha lessen, maar zijn anders dan je gewend bent. Alice voegt ervaringen van reizen en workshops van onder andere Acro-Yoga toe. Al haar ervaringen zorgen voor creatieve yogalessen. De lessen worden in het Engels gegeven en bij lekker weer op het ruime dakterras met uitzicht op ´la playa´. Bij slecht weer gaan de lessen gewoon door in een apart klaslokaal.

• 5 principes van Alice! Oefenen, ademhaling, relaxen, mediteren en gezond eten! •

Extraatjes!

Alice geeft ook Mantra – zanglessen. Op deze manier kun je vaak nóg beter mediteren en zorg je dat je hele lichaam ontspannen is. Ook wordt er soms na een intense yogasessie een gezonde vegetarische maaltijd gegeten, zodat je weer helemaal kunt opladen!

Prijzen
– 1 les voor € 8,-
– 5 lessen voor € 30,-
– 10 lessen voor € 50,-
*Woon je in Málaga en wil je een proefles? Dan is deze gratis!

Waar te vinden?
Calle Practicante Fernández Alcolea 19
29018 Málaga
*Vanaf het centrum van Málaga duurt het 20 minuutjes voor je bij Alice´s Yoga & Beach Homestay bent. Je komt er ook erg gemakkelijk met de bus.
Website

Yoga Retreats Málaga

Op zoek naar een all inclusive yogavakantie? Dan heeft deze organisatie misschien iets voor jou. Een ´Yoga Break´ zonder zorgen, met elke dag yogalessen, meditatiesessies, gezond eten en een mooie slaapplek. Gelegen in Benalmadena, en dus iets verder van het centrum van Málaga. Wel prachtig mooi tussen de bergen of aan het strand. Voor welke optie ga jij? Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.

Comments are closed.