Ontbijt | Lunch | Diner

In Malaga is één ding dat zeker is, en dat is dat je hier heel goed kunt eten! Aangezien Malaga aan het water ligt, heeft Malaga veel specialiteiten op het gebied van visgerechten! Magnifiek Malaga vertelt je hier graag meer over en geeft je tips over een heerlijk onbijt, lunch en/of diner in Malaga.

Brunchen

In Malaga heb je enorm veel zoete en hartige lekkernijen, verse sapjes, koffie, fruit en nog veel meer. Perfect voor een heerlijke brunch! Magnifiek Malaga heeft een aantal leuke tentjes verzameld waar je kunt genieten van je vrije ochtend. Op de pagina brunchen in Malaga lees je de leukste spots.

Dulces

In Spanje zie je het overal; ‘Dulces’. Dit zijn zoetigheden, die vooral aan het eind van de middag worden gegeten. Denk daarbij aan cake, koekjes, taart, muffins, chocola en nog veel meer! Magnifiek Malaga zet de leukste en lekkerste spots voor jou op een rijtje op de pagina dulces.

Gastronomie

Als je in Malaga bent, is het natuurlijk leuk om de typische gerechten van Malaga te proberen. Ken jij bijvoorbeeld de Espetos de sardinas, de ensalada Malaguena en de Gambas al pil pil al? Op de pagina gastronomie vertellen we je hier graag meer over! Je vindt hier een overzicht van een aantal typische gerechten uit Malaga. Deze zijn zeker het proeven waard!

Ijssalons

Malaga kan zeer zonnige zomers hebben en bij een zonnige zomer horen ijsjes! Laat Malaga nou heel veel keuze hebben in lekkere ijsjes! Op de pagina ijssalons vind je een overzicht van heerlijke ijssalons.

Kindvriendelijke restaurants

Het kan moeilijk zijn om een geschikt restaurant te vinden om met kinderen heen te gaan. De Spaanse gewoontes zijn anders en daardoor dineren de Spanjaarden bijvoorbeeld niet voor 20.00. De restaurants gaan dus ook pas rond 20.00 open. Gelukkig zijn er ook restaurants die rekening houden met de kinderen! Wij zetten deze toppers graag voor je op een rijtje op de pagina kindvriendelijke restaurants!

Lunchrestaurantjes

Na een ochtendje op avontuur te zijn geweest in de stad, is het halverwege de middag weer tijd voor de lunch. In Malaga kun je op enorm veel plekken lunchen, maar wij hebben de leukste spots voor jou onder elkaar gezet. Kijk snel op de pagina lunchen in Malaga voor de aanraders!

Ontbijttentjes

Ontbijt willen we nog wel eens overslaan… In Malaga zul je dit minder snel doen! Malaga heeft namelijk heel veel lekkere ontbijttentjes en zien er ook nog eens heel gezellig uit. Zo kun je de dag heerlijk beginnen! Kijk op de pagina ontbijttentjes voor onze aanraders!

Tapas bars

Zoals in vele Spaanse steden zijn ook in Málaga de Spaanse tapas niet te missen. Deze kleine Spaanse hapjes worden in veel barretjes en restaurants aangeboden. Ga jij voor een tapas restaurant wat bekend is onder de reizigers of een lokale tapas bar, waar veel locals komen? Magnifiek Malaga vertelt je er graag over en geeft je haar favoriete tapas restaurantjes! Kijk hiervoor op de pagina tapas bars in Malaga.

Comments are closed.