Brunchen in Malaga

Heerlijk uitgeslapen en daarna toe aan een lekkere maaltijd? Brunchen in Malaga kan goed! De stad biedt verschillende mogelijkheden om te smullen van de smakelijkste lekkernijen, broodjes, koffie, sapjes en nog veel meer. Hieronder zie je een aantal spots die wij van Magnifiek Malaga zeker de moeite waard vinden om eens te bezoeken en te genieten van al het lekkers. Begin je dag goed met een lekkere brunch en je dag kan al niet meer stuk!

Brunchit

De naam van dit leuke restaurantje zegt het al, hier kun je terecht voor een goede brunch! Misschien heb je dit restaurantje al zien staan tussen leuke lunch spots, maar zij hebben nog veel meer te bieden. Je kunt hier kiezen uit zes verschillende brunchmenu’s: Bio, Combo, London, New York, Eco en Nápoles. Alle menu’s bevatten de lekkerste gerechtjes en zijn bereid met alleen de beste ingrediënten. Hou je van yoghurt, kies dan voor een van de eerste twee menu’s. Ben je meer van de tosti’s, ga dan voor een London- of New York-menu. Zelfs als je trek hebt in pizza kun je hier terecht, kies gewoon voor Nápoles en geniet! De prijzen lopen uiteen van €3,50 tot €10,95, zo is er voor ieder wat wils in dit knusse, moderne tentje. Je kunt voor de brunch iedere dag terecht van 9.30 tot 14.30 uur.

Locatie
Calle Carreteria 46
29008 Málaga
Website

Openingstijden
Zondag t/m woensdag: 9.00–20.30 uur
Donderdag t/m zaterdag: 9.00–0.00 uur

La Bella Julieta

Als je La Bella Julieta binnenstapt word je overspoeld met de geur van vers gezette koffie. Dat is dan ook meteen één van de dingen waar dit gezellige café om bekend staat. Je kunt hier terecht voor een lekker ontbijt, maar de vriendelijke medewerkers kunnen je ook voorzien van een brunch. Geen speciaal menu, maar wel heel veel dulces (zoetigheden), verschillende koffies, broodjes en salades. Je kunt gemakkelijk een eigen brunch samenstellen. Extra leuk, want dan kun je zelf je favoriete gerechtjes uitkiezen. Nog een voordeel is dat dit iedere dag van de week kan vanaf 8 uur ’s ochtends. Een leuke tip is om eens op de Instagram-pagina van La Bella Julieta te kijken, maar pas wel op: trek in lekkere dingen is gegarandeerd!

Locatie
Calle Puerta Del Mar 20
29005 Málaga
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 8.00–21.00 uur

Café con Libros

Midden in het centrum van Malaga, aan één van de bekendste pleinen kom je terecht bij Café con Libros. Dit super knusse plekje heeft een kleurrijke inrichting en je kunt er je ogen uitkijken naar alle boeken, kunstwerken en foto’s die er te vinden zijn. Het mooie oude gebouw nodigt je uit om naar binnen te gaan, maar ook de plaatjes op het terras zijn fijn met uitzicht over Placa de la Merced. Het café serveert drie soorten brunchmenu’s en deze kun je iedere dag bestellen van 09:00 tot 16:00. Een voorbeeld van een menu bestaat uit een vers sapje, een vegetarische sandwich of scrambledeggs met zalm en kaas, een huisgemaakt cakeje of een crêpe, een biertje of een wijntje en koffie of thee. Zoals je ziet heb je zelfs binnen de menu’s nog verschillende keuzes dus ook jij vindt hier je favoriete brunch!

Locatie
Plaza de la Merced19
29012 Málaga
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 9.00–2.00 uur

Mercado de la Merced

Hoe leuk is het om je eigen brunch samen te stellen en deze vervolgens lekker ‘thuis’ of in een parkje op te eten. Dit kan goed door je spulletjes te halen bij de Mercado de la Merced. Binnen in deze overdekte markt vind je tientallen winkeltjes waar je overal wat lekkers kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld traditionele poffertjes kopen bij Pof, verse groente en fruit bij VegetalMente, een lekker kaasje bij La Chesseria, een speciaal biertje bij The Beer Experience en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is zoveel keus dat er altijd iets lekkers bij zit. Ook als je met kinderen bent, kun je bij de Mercado de la Merced goed terecht. Er is zelfs een Club Infantil (kinderclub), waar de kinderen zich goed zullen vermaken. Op zo’n tien minuten lopen van de markt kom je bij Parque de Malaga, een ideale plek voor de brunch. Lekker tot rust komen in het park terwijl je geniet van al je ambachtelijke producten, dat is nog eens een goed begin van de dag!

Locatie
Calle de la Merced
29012 Málaga
Website

Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag: 11.00–0.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00–2.00 uur
Zondag: 11.00–20.00 uur
Gesloten op maandag

Comments are closed.