Cafés in Malaga

Om een drankje te drinken bij een gezellig café of op een mooi terras zijn er in Málaga veel leuke opties. Een aantal tips heeft Magnifiek Málaga voor jou op een rijtje gezet. Lees ze op deze pagina..

Recyclo Bike Cafe

Dit concept is super origineel! Je fiets wordt hier gemaakt terwijl je in het gezellige cafeetje geniet van verschillende hapjes en een verfrissend sapje! Het is trouwens ook mogelijk om hier een fiets te huren. Ideaal is om na een prachtige fietstocht door de stad hier te eindigen en bij Recyclo Bike Cafe na te borrelen. Ook kun je hier voor een klein prijsje lekker eten! Ga jij voor de salade, hamburger of houd je meer van burritos? De producten komen van lokale boeren en zijn dus super vers en vol van smaak. Iedereen is welkom in dit leuke cafeetje!

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 00.00 uur
Zondag: 10.00 – 00.00 uur

Locatie
Marqués de Villafiel 4
29005 Málaga
Website

Café El Jardín

Gezellig cafeetje waar je ook traditionele Spaanse gerechtjes kan eten. Vaak zie je er mensen de flamenco of tango dansen en ook worden er klassieke pianosessies en andere optredens gehouden. Je vindt dit café in het oude centrum tussen bekende hotspots. Op het terras kun je rustig genieten van een kopje koffie of een goed biertje. Dit café is zeker een bezoekje waard! Je kijkt je ogen uit… prachtige schilderijen, beelden en comfortabele stoelen. Zin in een hapje eten? Neem dan een kijkje in de uitgebreide menukaart van El Jardín. Onderstaande video geeft je een mooi sfeerbeeld van dit muzikale café.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.00 – 15.30 en 19.30 – 22.30 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 – 15.30 en 20.00 – 23.00 uur

Locatie
Calle Cañón 1
29015 Málaga
Website

Antigua Casa de Guardia

Dit authentieke café werd in 1840 geopend door ‘José de la Guardia’ en heeft een veelbewogen geschiedenis. Door de jaren heen was ‘Antigua Casa de Guardia’ op verschillende locaties gevestigd en hebben verschillende bekende schilders, schrijvers en andere kunstenaars dit café bezocht. Hier kun je terecht voor een goed wijntje en/of sherry uit de regio Málaga. Ook al zijn er vaak wel wat toeristen te vinden, toch is het leuk om een kijkje binnen te nemen. Het interieur is voornamelijk van hout en aan de muren hangen wijnvaten.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 10.30 – 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.30 – 22.45 uur
Zondag: 10.30 – 15.00 uur

Locatie
Alameda Principal 18
29005 Málaga
Website

Los Patios de Beatas

‘Los Patios de Beatas’ heeft een enorm aanbod van wijnen uit de hele wereld. Hier kun je genieten van een goed wijntje uit onder andere Italië, Frankrijk, Australië, Duitsland en Spanje. Het leuke van Los Patios de Beatas is dat er verschillende ruimtes zijn waar je terecht kunt voor een wijntje en tapas, maar ook om uitgebreid te tafelen. Dit café vind je dicht bij het Museo Picasso. Bij de verse gerechten die geserveerd worden komen de wijnen nog net wat beter uit. Voor de wijnliefhebber is deze plek zeker een aanrader!

Openingstijden
Maandag: 19.00 – 00.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 13.00 – 17.00 en 19.30 – 00.00 uur
Zondag: 19.30 – 00.00 uur

Locatie
Calle Beatas 43
29008 Málaga
Website

Tips

· Door heel Málaga zal je tal van cafés vinden, want de inwoners van Málaga houden van lekker eten en drinken. Houd je alleen in gedachte dat er uit de streek ook behoorlijk wat zoete witte wijnen komen. Mocht je meer een liefhebber zijn van droge witte wijn, dan kan het handig zijn om aan te geven dat je graag een glas droge witte wijn wilt bestellen, ‘copa de vino blanco seco’.

Kaartje

Comments are closed.