Discotheken & clubs in Malaga

Lekker dansen, genieten van een heerlijk drankje, veel gezelligheid en mooie clubs. In Malaga heb je een bruisend nachtleven en veel keuze aan discotheken en clubs! Waar ga jij heen vanavond? Magnifiek Malaga heeft de leukste en mooiste discotheken voor je op een rijtje gezet. Dansen maar!

Anden

In het centrum van Malaga bevindt zich Club Anden, een populaire nachtclub. Het is een enorme club met 2 zalen en 4 bars. Anden heeft regelmatig DJ’s die zorgen voor de muziek, maar er zijn ook live optredens te zien.

Openingstijden:
Do t/m za van 23:30 – 7:00

Locatie:
Plaza de Uncibay, 8
29008 Málaga
Website

Malafama

Malafama zit in het centrum van Malaga, bij Plaza Mitjana. Het is een trendy bar met 4 verschillende bars. Bij Malafama kan je terecht voor themafeesten, vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Een dj zorgt voor de muziek waar tot de late uurtjes op gedanst kan worden.

Locatie
Pasaje Mitjana, 1,
29008 Málaga
Website

VelVet

Velvet club ligt in het centrum, tussen het Picasso museum en het Thyssen museum, en is zowel een club als een concertzaal. In 2013 is Velvet verhuist naar haar nieuwe locatie. Het interieur van Velvet is volledig van hout wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. Doordat de muren ook van hout zijn is de akoestiek in de zaal heel mooi. Het is een unieke plek voor live muziek in Malaga, waar het ook mogelijk is om een kamer te reserveren of een feest te geven. Elk weekend zijn er concerten of is er een leuk feestje.

Openingstijden
Ma t/m zo van 23:00 – 6:00

Locatie
Calle de las Comedias 15
29008 Málaga
Website

Siempre Asi

Siempre Asi is een echte Latino club, in het centrum van Malaga. Hot, trendy en altijd druk. Ze draaien muziek voor alle leeftijden en je kan er tot in de late uurtjes doorgaan. Als je hier naar toe gaat moet je zeker even de cocktails proberen, deze behoren namelijk tot de beste cocktails van de stad Malaga.

Locatie
Calle de los Convalecientes, 5,
29008 Málaga
Website

Sala Bubbles

Bubbles is een gave loungebar in het centrum van Malaga, waar vaak live muziek te horen is. Naast live muziek draaien ze veel R&B, salsa, Spaanse pop en internationale popmuziek, voor ieder wat dus. Wat leuk is aan deze club is dat je er op woensdag salsa kan dansen!

Openingtijden
Ma t/m zo van 16:00 – 4:00

Locatie
Calle Mártires 14
29008 Málaga
Website

Tip

– Houd er rekening mee dat het uitgaansleven in Málaga een stukje later begint dan in Nederland. Rond een uurtje of 2 begint het pas echt vol te lopen.

Comments are closed.