Valentijnsdag in Malaga

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde wat extra aandacht te geven.. leuke cadeautjes, een lief kaartje.. maar een nog beter idee is om hem of haar een weekendje mee te nemen naar het altijd mooie Malaga!

Surprise!

Om de dag goed te beginnen en je geliefde te verrassen, is het leuk om hem of haar te verrassen met een romantisch cadeau. Hieronder een paar zaakjes waar je terecht kan voor een romantisch cadeautje.

Floristeria Andalucia

Bloemen zijn altijd een goed idee om een vrouw mee te verrassen. Floristeria Andalucia ligt lekker centraal in het centrum en je kan er de mooiste bloemen vinden. Je komt hier vast en zeker met een prachtige bos bloemen weg.

Locatie
Alameda principal, 17

La Habitacion de Kate

Een leuk winkeltje, geïnspireerd op de stad Londen. Je vindt hier leuke accessoires, kleding en vintage. Het is een schattig klein winkeltje waar je allemaal leuke cadeautjes kan vinden. Verras je Valentijn met een mooi sieraad, een leuk kledingstuk voor jullie etentje ´s avonds of een gaaf vintage item.

Locatie
Calle Ollerias 12

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10.30-13.30 en 17.30-20.30

Amorino

Amorino is opgezet door twee vrienden in 2002. Je kan hier terecht voor heerlijk ijs. Het tentje heeft een gezellig uitstraling en is de perfecte plek om samen te genieten van een ijsje. Geniet samen van overheerlijke macarons, speciaal ontworpen voor dia de San Valentin, in hartjesvorm. Het is een macaron, gevuld met ijs, om samen te delen. Mmm genieten!

Locatie
Calle Granada, 6
Website

Ideetjes!

Heb je geen idee wat je moet doen tijdens Valentijnsdag? Hieronder een paar leuke ideetjes!

  • Malaga kent vele stranden. Dit nodigt natuurlijk uit om met je lover een romantische wandeling langs een van de mooie stranden te maken. Beeld je even in.. een prachtige zonsondergang, je grote liefde aan je zijde.. als dat niet romantisch is??!!
  • Parque de Malaga is een aangelegd park, maar wel een goede plek voor een romantische picknick. Koop wat lekkere Spaanse producten en geniet er van in het park.
  • Romantisch daten in het donker. Samen wegzwijmelen bij een romantische film! Malaga kent vele bioscopen. Meer informatie over de films die draaien in Malaga vind je hier.
  • Een middagje golfen! Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een romantische middag, maar toch kan het heel romantisch zijn. Golf Antequera heeft een speciaal arrangement voor Valentijnsdag. Meer informatie vind je hier.
  • Ontdek de prachtige omgeving te paard. Weer eens iets anders! En wat is er nou romantischer dan samen nieuwe plekjes te ontdekken.. meer informatie vind je hier.
Ont-spa-n..

Om ontspannen het weekend in te gaan, is het misschien een goed idee om naar een spa te gaan. Kom even helemaal tot rust en warm lekker op..

Hotel IPV Palace & Spa

Hotel IPV Palace heeft een speciaal Valentijnsarrangement, het circuito romantico. Het is een romantisch circuit, met een heerlijke massage en geuren van cacao en rozen. Je sluit af met een heerlijk glas cava en vruchten met chocolade. Lekker om met elkaar te delen. Het hotel ligt in het plaatsje Fuengirola, zo´n 32 km verwijderd van Malaga. Zo kan je er meteen een dagje uit van maken.

Locatie
Carretera A7. Km. 207
Website

Tip
  • Houden jullie allebei wel van lekker cultuur snuiven, leuke plekjes ontdekken en wandelen door de stad? Dit kan natuurlijk ook heel romantisch zijn om met z´n tweeën te doen. Op de pagina digitale wandelroute vind je een verrassende wandelroute om Malaga te ontdekken.

Comments are closed.