La Noche en Blanco

La Noche en Blanco, oftewel de witte nacht is een kunst festival dat ieder jaar ’s nachts plaatsvindt in Málaga. In het jaar 2023 zal dit festival plaatsvinden op 20 mei van 19:00 – 02:00 uur.

Tijdens het festival zullen allerlei musea en kunst gallerijen hun deuren open zetten. Deze zijn van 19.00 uur tot 02.00 uur gratis te bezoeken. Niet alleen kun je binnen genieten van de kunst, ook op straat zullen allerlei kunst voorstellingen gehouden worden. Er zullen waanzinnig veel verschillende kunstsoorten te zien zijn tijdens deze mooie nacht. Het zal varieren van exposities van schilderijen tot theater en van rock concerten tot film. Kortom er is voor ieder wat wils te zien tijdens dit kunst festival in Málaga.

Programma

Elk jaar is er een ander thema en openen verschillende musea de deuren voor dit festival. Op de website kun je alle informatie over het programma van vinden en meer lezen…

Tips
  • Bij sommige voorstellingen is het handig om op tijd aanwezig te zijn vanwege beperkt aantal plaatsen.
  • Ben je met op stap met kinderen; kijk dan goed in het programma. Er zullen ook voorstellingen zijn die speciaal voor kinderen gemaakt zijn.

Comments are closed.