Groepsreizen in Malaga

Van plan om met een groep naar Málaga te gaan? Dan zijn jullie wellicht op zoek naar verrassende activiteiten, lekkere restaurants, wellicht zelfs een compleet programma. Magnifiek Malaga kan jullie hier mee op weg helpen en denkt graag met jullie mee. Lees snel verder voor wat bijzondere ideetjes voor groepsreizen…

Waar staat Magnifiek Malaga voor?

• Enthousiast & professioneel team
• Unieke belevingen
• Verrassende activiteiten, tours & spots

Onvergetelijk en speciaal

Het is voor ons van belang dat een trip naar Malaga iets gaafs wordt en de groep dit niet snel zal vergeten. Malaga is een heerlijke, diverse stad waardoor er voor iedereen wel iets leuks is te beleven. Een fijn zandstrand, gave musea, gezellige barretjes, heerlijke restaurants, knusse straatjes, maar er kan ook zeker een dansje worden gedaan en lekker worden geshopt!

Een afwisselend programma afgestemd op de wensen/interesses van de groep met misschien wel een paar verrassende elementen erin kan een paar dagen Málaga onvergetelijk maken.

Denk aan een:
• Spectaculair optreden
• Themafeest
• Gastronomische ervaring
• Verrassend vervoersmiddel
• Persoonlijke touch/verrassing voor iemand of de hele groep
• … maar er is nog veel meer mogelijk, we denken graag out of the box!

Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor het bedrijf? Waarom dan in eigen land blijven wanneer je ook het avontuur in Málaga kan opzoeken? Laat Magnifiek Malaga een programma op maat samenstellen. Bijzondere activiteiten, verrassende restaurants, aanraders voor een accommodatie en nog veel meer leuks. Staan er ook nog wat meetings en vergaderingen gepland? Magnifiek Malaga kan reserveringen maken voor unieke spots voor presentaties, vergaderingen, etc.

Scholen

Talenuitwisseling? Studiereis? Zomaar? Wanneer je als school een reis naar Málaga plant, kan het lastig zijn om aan leuke, betaalbare activiteiten te komen voor studenten. Magnifiek Malaga maakt groepsreizen op maat, dus ook voor studenten van elke leeftijd. Groep van 85 studenten? Ook geen probleem, Magnifiek Malaga zoekt het voor jullie uit.

Familie & vrienden

Wanneer je met vrienden en/of familie naar het zuiden van Spanje reist en nog niet zeker hebt wat jullie allemaal kunnen doen in Málaga, neem dan zeker contact op met Magnifiek Malaga. In deze bruisende stad is genoeg te doen en Magnifiek Malaga kan dit vrijblijvend voor jullie op een rijtje zetten. Een cool restaurant in de haven waar je normaal niet zou komen, een verrassende fietstour met z’n allen, een leuke rondleiding door een gaaf museum of een andere bijzondere activiteit. Zo wordt de familie- of vriendenreis wel heel gezellig! Ook voor speciale gelegenheden kan Magnifiek Malaga jullie verrassen, een jubileum of vrijgezellenavond mag niet overgeslagen worden.

Andere ideeën?

Heb je zelf een heel leuk idee of wensen voor je groepsreis in Málaga? Neem dan contact met ons op en samen kunnen we er wat moois van maken. Magnifiek Malaga heeft ervaring met bedrijfsuitjes, incentive reizen, vrijgezellenweekenden, jaarclubreizen, familiefeesten, vriendenvakanties, verenigingsreis, maar ook hobbyclubs, sportclubs en vele andere gezelschappen.

Groepsreizen via Magnifiek Malaga

Geïnteresseerd? Neem contact met Magnifiek Malaga op door een mailtje te sturen naar info@magnifiekmalaga.nl of laat een bericht in het onderstaand contactformulier achter met als onderwerp ‘groepsreis Malaga’. Vertel ons je wensen, data en de groepsgrootte en wij kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.