Winkelmand (0)

Wandelroute Malaga

Wandelroute Malaga

5
(2 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Niet in voorraad

Malaga leren kennen met onze digitale wandelroute. Speciaal gemaakt voor op je tablet of smartphone! Niet eindeloos achter een gids aanlopen, maar op je gemak de stad zelf ontdekken. In deze wandelroute beschrijven we highlights van de stad en musea die de moeite waard zijn.

Wil je naast cultuur inspiratie opdoen op gastronomisch gebied? Je vindt in de digitale route tips over zonnige terrassen, sfeervolle tapasbars en gezellige ontbijttentjes. Maak gebruik van onze aanraders of laat je verrassen: heerlijk tafelen tussen de locals!

Bekijk hier gratis de preview

€7,50 (inclusief 21% BTW)

Na betaling kan je de digitale wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!

Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de route binnen krijgt.

Voor een preview van de stadswandeling kan je hier kijken. Of je kan het natuurlijk uitprinten.

Roald

22 juli 15

Wat een ontzettend leuke stad is Malaga en wat is de wandelroute een ontzettend leuke manier om meer te weten te komen over de cultuurhistorische achtergrond ervan! Lekker in je eigen tempo van pleintje naar pleintje wandelen en genieten van een hapje en drankje onderweg. Het flesje cava op het dakterras van het hotel is een absolute aanrader!

Lizzy

21 juli 15

We willen jullie graag laten weten dat we met veel plezier de route hebben gewandeld. Ook die leuke zaakjes onderweg ebben we heel erg van genoten en dat dakterras hadden we anders nooit gevonden. Kortom een aanrader.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook